?

Log in

No account? Create an account
Sansku
06 December 2020 @ 02:19 pm


pic @ here


FRIENDS ONLYKommentoi niin mahdollisesti lisään.


Lue kiinnostuksenkohteeni [lista jatkuu esittelyprofiilissa] ja kommentoi kertomalla, kuka olet tai jotain muuta, joka voisi kiinnostaa minua syystä tai toisesta ja lisää minut listoillesi.
Mieti onko meillä mitään yhteistä - ellei ole, mutta jostain syystä kiinnostan sinua; oli se sitten mielenkiinnonkohteideni vuoksi tai muuta, niin voit kokeilla lisäämistä. Uusiin ihmisiin on aina kiva tutustua!


Tervetuloa tutkimusmatkalle passin ja lompakon kera.
 
 
Sansku
17 September 2020 @ 03:53 pmKIINNI JÄIT!

Koska luet tätä tekstiä se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan journaliisi ja nappaa kaikki journaliasi (vahingossakin) lukevat.Tags:
 
 
Sansku
29 November 2012 @ 08:55 pm

Mun on ollut viime aikoina aika vaikeaa kirjoittaa tänne. Listalla roikkuu paljon semmoisia, joiden tiedän lopettaneen tai muuten vain kadonneen LJ:n maailmasta jonnekin muualle. Se, että mun listalla on paljon ihmisiä, joihin mä en koe saavani kosketuspintaa ja kommunikaatiota, estää varmaan jollain tasolla kirjoittamasta tänne sitä miltä musta todella tuntuu. Ja se on aika harmi. Tää on kuitenkin mun päiväkirja, jossa pitäisi voida kirjoittaa mitä tahansa.

Oon pahoillani, että päädyin cuttaukseen, yleensähän en sellaista tee. Tää on tosi vaikeeta luopua joistain, mutta ellei osa päivitä, niin... No, suurin osa lentää joko juuri siitä syystä, ettei päivitä enää tai en vain koe saavani sellaista kommunikointia kuin haluaisin. Jos joku nyt jostain syystä kokee kokevansa aivan suurta vääryyttä, niin voi kommentoida ja katsellaan asiaa. Ja jos kyse on siitä ettei oo päivittänyt pitkään aikaan, niin hihkaisee vain jatkavansa, niin voidaan palata asiaan.

Mutta tästä lähdetään tällä hetkellä ja toivoisin teidän poistavan myös omilta listoiltanne minut:

52million
asematunnelit
amy_malfoy
angeltrap
birb
celiina
corpsepile
daenne
hanei
i_dina
iiwil
kiivikeksi
kismethappens
kivaeeva
koocha
kuulintunen
merirosvotar
miraje
neriahh
onlyonereply
paivaonnuori

Eiköhän tää tästä taas.
 
 
Sansku
09 September 2009 @ 08:34 pm

Kerro minulle anonyymisti millainen minä olen - nyt on avautumisen aika! Käytä mieluiten kirjakieltä ja jätä hymiöt + kaikki turhat häkkyrät pois, etten varmastikaan arvaisi kuka olet.

Olisin todella iloinen, jos kirjoittaisitte.


 
 
Sansku
14 December 2008 @ 10:44 pm

Olkaa kilttejä, kiltit?

Kerro minulle nimettömänä
1. yksi salaisuus
2. yksi kohteliaisuus
3. yksi epäkohteliaisuus
4. yksi rakkausviesti [ei tarvitse olla minulle]
5. sanat tai pätkä sanoista johonkin lauluun jotenkin liittyen minuun