?

Log in

No account? Create an account
Toxic, Corrosive and Irritant; TCXi [entries|friends|calendar]
Meikku

[ website | Teen asioita ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Volcano Happens [16 Apr 2010|02:49pm]
[ mood | vitutus ]

On maailma menny taas niin jännäks. Yks vittupää tulivuori vähän purkautuu. Just makeeta, arvostan näit luonnonvoimia :D

Siis seikka miks mua koko tuhka(muna)pilvi edes kiinostaa, on se, etä nyt jännätään että päästäänkö messumatkalle kouluryhmän kanssa. Tätä tuskasta ja kusista harjotusyritys shittii on väännetty tässä kyrpä otsassa viimeset kolme viikkoo, ja nyt ei tiedä päästäänkö me ikinä Bulgariaan. Ajettais sinne vaikka. Ihan sama. Mä en vaan jaksa enää skarpata tätä.

No nyt mietitään mahdollisuutta et mentäiski Sveitsiin, mut siihen on pitempi aika. Argh, ja jouduttais duunaa kaikki uusiks, ku eihän entiset matskut sit sovi sinne. Lähen ihan just himaan ja hautaudun sinne vuodeks.

Kieltämättä aika hauskaa. Meijät oltais kuitenki saleen ryöstetty ja hakattu ja viipaloitu siellä. Ei sinne ois kannattanu lähtee.

Mäki purkaudun kohta! Korvista tulee jo savua!!!!!

8 comments|post comment

Aha aijaa [12 Mar 2010|06:34pm]
[ mood | busy ]

Noni, heti ku pääsin ihkuttaa jotain asiakaspalveluu, jouduin sitte kehystehtaalle muovittaa taului! :D Tänään s eoli kyllä ihan kivaa, ei hajottanu. PM:kin oli lepposalla tuulella. Sain siltä ilmaseks kehykset ja pohjan mun liitutauluprojektiin <3

Nyt Pähkikseen. Kiva saada olla välillä ihan omissaoloissakin. Vaikka onkin paljon ihmisiä joita kaipaan.

post comment

Fiiliksii [11 Mar 2010|07:11pm]
[ mood | pleased ]

Oon fiiliksissä mun tänhetkisestä elämästä. Mä olen niin pitkään kuvitellu etten varmaan ikinä pysty normaaliin päiväduuniin. Mut työharjottelu on nyt tainnu osottaa mun luuloni vääriksi. Tai ainakin se on mielekästä. Asiakaspalvelu on ihanaa. Eli hain sitten tänään kesätöihin Foto Mannelinille. PM:stä viis, kyl mä sen viel kesytän <3

Menen uimaan. Eli oikeesti vaan sluibailee porealtaaseen. Reisille menee.

1 comment|post comment

Onks mahkui ottaa kopsui? [10 Mar 2010|07:23pm]
[ mood | chipper ]

Ajattelin nyt oikeen taas entrytä ku haluun selkeesti että maito pilaantuu kassissa ja että ihmiset vittuuntuu kun ei pääse koneelle :D

Mulla oli tänään Hyvä Päivä. Työharjottelussa oli ihanan rauhallista kun PM ei tullu missään vaiheessa vakoilemaan. Myin yhelle naiselle ja sen lapselle kolmellakympillä askartelutarvikkeita. Vihdoinkin joku oli niistä yhtä innoissani kuin minä. Varsinkin sormiväreistä! Sit sain vielä itestäni ihanat vintage-passikuvat (vanha polaroidfilmi = keltasta = hottis vanhan näkönen sävy)

Nii ja ehin bänditunnille melkein ajoissa. Mut sit olikin ihan tyhmää ku se opettaja saa mut aina puolustuskannalle ja sit oon ihan et "vittu ei ku näin älä vinee siinä nytten äää yhyy!!!" :D Ja meidän biisi on ihan paska (joka on mun syy) ja kukaan muu ei ees haluis esiintyy kevätjuhlassa ja mä niin haluun päästä nolaamaan itteeni koko koulun silmissä. Siihen kun on niin harvoin tilaisuutta. Mut sit meni jännäks ja filosofiseks kun tajusin, että mulla meni hermot, ku musiikki ei oo tarpeeks tieteellistä ja siinä ei ole tietynlaisia sääntöjä. Mulla leikkas aivot kiinni ja yhyy, en tajuu -oli käsin kosketeltavissa. Siks en tykkää livetaltioinneistakaan. Ei biisei saa muuttaa ja esittää eritavalla :( Tajuuttekste? Ai ette :(


Onks mahkui tosi Vantaa -sana? Pakko olla.

Josta tuli mieleen... :D www.iltalehti.fi/uutiset/2010030811261900_uu.shtml Eikä edes ollu mun pikkuveli :(

Okei, nyt meen syömään salaattia ja luke sisustuslehtee. Lankesin <3

3 comments|post comment

Yllätys! [05 Feb 2010|07:51pm]
[ mood | optimistic ]

"What animal best represents your inner spirit? If you had to wake up as an animal, which one would you choose, and why? Are your two answers the same? Why or why not?"


Moi, olen Meikku jolle itketään että pitäisi päivittää, niin päätin sitten alottaa tälläsestä kivasta.

PIKKUPANDA. Tää on tullu vasta aika lähiaikoina. En oo koskaan enne oikeen osannu vastata tähän kysymykseen, mut vihdoin löysin hyvän.

Pikkupandat on sellasi pörrösiä karvalakkeja jotka vaan nukkuu jossain  pienellä kerällä tai sitten röhnöttää silleen velttona ja iiisoina oksalla. Ihan niinkuin minä sohvalla. Mut joskus ne on sit sellasii villei ja hyperaktiivisia ja itsepäisiä ja laikkisiä ja ilkikurisia ja mokomia punasia vipeltäjiä. Ne viihtyy viileässä ilmanalassa ja selvii aika kylmässä, mutta ei siedä kuumuutta. Mä pidän kylmistä asioista mut en mä kyllä vihaa sinäänsä kuumaa... Mä en vaan pärjää sellasessa. Oon tämmönen viikinkien jälkeläinen. Ah hah haa. Pikkupandojen jalat ovat lyhyet mutta voimakkaat. Mulla on niin isot pohjelihakset, että en löydä mistään ikinä pitkävartisia kenkiä. Kynnet on erittäin terävät ja voidaan vetää osittain sisään. Mäkin osaan olla joskus ilkeä ja raaka ja satuttaa ja osaan puolustaa itseäni. Pikkupandoilla on päinvastainen väritys, niinkuin esim. mäyrillä. Mä teen asioita ja elän elämääni sekavasti ja juuri käänteisessä järjestyksessä kuin muut yleensä.

Pikkupandana olisi varmaan ihan kiva herätä. Voisin vaan käpertyä takaisin nukkumaan ja murehtia asiaa myöhemmin. Eikä haittais vaikka olisi vaikka kuinka valoisaa, kun voisi laittaa hännän silmien eteen. Niin oon siis jo kokeillu. Nukuin päiväunii kerran pehmolelupikkupandan häntä silmillä, hyvin toimi. Sen jälkeen vois suunnistaa Keskuspuistoon, ryöstää pari linnunpesää ja olla karvalakkina kuusessa. Ei huonompi diili. City-Panda. Eiks niitä vois päästää Suomen luontoon? Ei, koska sit ne syrjäyttäis kuitenki jotain kotoperäisiä lajeja ja plaa plaa plaa. Pah!
P.S. Jos nyt kiroilitte et "voi paska kun se nyt kirjoitti" ja "mitä, onks mulla joku tällänenkin urpo listalla?", nii poistakaa ihan vapaasti. En tuomitse lainkaan päätöstänne :D

14 comments|post comment

Oikun eikun [27 Apr 2009|10:08am]
[ mood | sick ]

Siis voi elämä että ihminen voi olla tyhmä!!

Meillä oli juuri tentti. Mä tietysti erittäin fiksuna räkäpäisäni (lue, allergisena pallona) luulin että se käsittelee edellistä valokuvatuotannon kurssia. No oho, hups SE KÄSITTELIKIN KOKO VITUN VUOTTA!!!!!!!!!!!!!

Tietenkään en ollut siihen lukenut, luulin ettei mulla ole materiaaleja. Toisinsanoen, nyt jos pääsen läpi, (ja joo, jotenkin uskon että pääsen) en tule IKINÄ lukemaan sitä monistepinkkaa läpi, ja saan paskan numeron, kun siellä oli joku miljoona asiaa joita olisin halunnut kysyä Saariselta vielä. Hajoan pirstaleiksi jos se siirtyy kokonaan eläkkeelle vielä kun olen tässä koulussa, siitä on tullut ihan mun suosikki opettaja :(

Muuten... nojaa. Elämä tökkii mutta tökkiköön. Kohta on kesä, mulla ei ole töitä, ja kukaan ei ikinä tajua kuinka onnellinen mä siitä aina olen. Mulla mitään rahaa ole, vaikka taas on yksi kuvauskeikka luultavasti tiedossa. Jotain pientä edes.

Voi että mulla menee hermot täällä!! Maikat luulee etten mä osaa mitään, vaikka olen oppinu enemmän kuin missään muussa koulussa. Tuntuu ettei ole aikaa tehdä videopäiväkirjaa, vaikka itse sitä niin halusin. Mutta oikeasti se on vain etten uskalla. En usko että ketään koskaan kiinnostaisi. Mulla on jo aihe. Kuvasuunnitelma...? Olen edelleen niin paska suunnittelemaan mitään. Jos olisin ovela kuvaisin ensin ja tekisin kuvasuunnitelman vasta sitten, ja vain valehtelisin etten ole mitään kuvannut. Mutta sehän nyt taas on niin idiootti ratkaisu että ainoastaan minä voin sellaisen keksiä.

Ja keksejä kiinnostaa taas niin vitusti.

Hei mut heräsin ajoissa kouluun!!! JEEE!!! Ja allergia on vähän helpottanut. Tosin napit loppuu kohta ja reepti on huk-huk-hukassa niinkuin Kertoja sanoisi. Oho hups, viil viil.

Voisin mennä ostamaan aamupalaa ja kolajuomia ja tulla sitten takaisin dataamaan ja väsäämään keskeneräisiä töitä. Iih.

P.S. Stuart Allan Jones <3

6 comments|post comment

YlläriPylläri!!!! [24 Feb 2009|09:49pm]
[ mood | chipper ]

Meikku päivitys!! Ootteks ilosii? Ai ette vai, no ei se mitään :DD

Tänään alko tosi jänksäpänskä juttu, eli NÄYTTELYN TUOTTAMIS KURSSI <3 Mulle selvis että datauksen, eli nettisivujen suunnittelun voi vaihtaa tohon, niin johan pamahti! Jes, vähemmän dataamista <3 IIIH!!!! <3<3<3 Oikeesti sekoon onnesta, koska dataus osa 568 ois olu Ilmarin tunti ja vielä Mac-ympäristössä, voi yök.

Plus et olin töissä ja rahaa ropisee. Republicassa on niin chillii <3

Tuutte sit kattoo mun ja Minnan yhteisnäyttelyä toukokuussa, eiks jee.

6 comments|post comment

JEEE!!! [21 Dec 2008|09:33am]
[ mood | chipper ]

Liisa tagitti mulle tällasen kivan jutsun!!! Me happy!

The rules are that for 8 days
you have to post something
that made you happy that day.

Tag 8 people to do the same.Eli tänään mut teki iloseks se, et mulle tagitettiin joku tämmönen <3

Plus et mun pikkusisarukset tulee mun luokse yökylään, niin mun ei tarvii mennä faijalle kun se on aina niin ärsyttävää. En haluu mennä sinne :( Mut me aijotaan luultavasti askarrella joulukoristeita taikataikinasta. En oo ikinä tehny sitä taikinaa ite, et saa nähdä miten käy :D Nii ja oon ilonen et sain nukuttu ilta viidestä kuuteen aamulla! Mun uusin ennätys valvomisessa on 36 tuntii, joten oli pieni univaje :D

Iloisuuteen määrätyt ihmiset:
_jakel_ Ku haluun tietää mitä sulle kuuluu!
jazz_icebreaker ku haluun tietää käytätkö ees journaliis :'D
jellicle_kii no täält tulee ihan normaalisti jotain tällast, mut haluun kuulla jotain tosi randomii :DD
otchu "mikä saa perhoset liikkeele?" :D
ramika u need this!! ;__;
sapyko sun postaukset on ihan parhita mut niitä tulee ihan liian harvoin ;__;
seepia säki tarviit tätä, vaik kukapa ei :(
tulikala Hello Mr. Zeebra!


3 comments|post comment

14.12.2008 [14 Dec 2008|11:59pm]
[ mood | tired ]


Jimmy-boyCollapse )

2 comments|post comment

13.12.2008 [13 Dec 2008|11:59pm]
[ mood | tired ]

Lol.        


                On tuo kissa nukkunut jo tuntia monta,
            Voi sitä raukkaa, onnetonta.
        Pärskii huulet ja nenä vuotaa
    "Voihan kurjuus" se kuiskaten huokaa.

                Maistu ei ruoka, ei maito,
                    Ei edes hiiripaisti, gourmee aito.

Mistä lienee poika nuhan saanut,
    liian kauan lumessa maannut?
               
                Laitapa pieni valkosipulit maitoon.
                    Pian pääset joulutunnelmaan aitoon!

1 comment|post comment

12.12.2008 [12 Dec 2008|11:02pm]
[ mood | Nahahaa ]

Angst-viil en saa kirjottaa ilosii ja söpöi juttui :(((((


Tontut kurkkii! Turpaan niitä!Collapse )

2 comments|post comment

6.12.2008 [06 Dec 2008|11:59pm]
[ mood | tired ]


Joo lopetan näitten kijottamisen tänne heti ku ehin tehdä nää oikeen vuorokauden puolellaa...

  Hvyää pikujolua T: JamesCollapse )

Hyvää itsetyydytyspäivää ihmsille ja noloille.
 

1 comment|post comment

5.12.2008 [05 Dec 2008|11:59pm]
[ mood | chipper ]


Pahaiset narkkaritCollapse )

1 comment|post comment

2.12.2008 Joku joulukalenteri [02 Dec 2008|11:59pm]
[ mood | high ]

2.12.2008Collapse )

T: Krapulainen alkkisvampyyri

post comment

Nykynuorilla on hyvät hampaat ja vanhuksilla mukiinmenevät [28 Sep 2008|06:31pm]
[ mood | gloomy ]

Hei minkälainen tyyppi oikeesti varastelee PYÖRÄNKOREJA? Näin just tossa pihalla, kun olin kuvaamassa leikkiviä lapsia, kun jätkä kaahaa fillarilla pihaan ja alkaa kiskoa pyöränkoreja, että mikä niistä irtois. Kattelin sitä siinä hetken aikaa, se tietysti huomas mut, ja huusi että "ykskin kuva niin turpaan tulee". Lollasin. Kohta se huutelee että "MÄ VAAN LAINAAN TÄTÄ!". Lollaan noin seitkyt kertaa enemmän. Ihan sama mulle, ei oo mun pyörä siinä! Kattelen sen touhua siinä aikani, oon unkenu kameran selän taakse ettei se ahdistu. Lähen siitä sen ohi sitte kävelee rapulle päin. Heti kun oon rapussa tajuun, et ei se näe sisälle kun ulkona niin valosaa. No tottakai kaivan kameran esille ja räpsin siitä kuvia! BUSTED!! Niillä vaatteeilla sen tunnistaa jo kilometrin päästä...

Mikä siinä on että heti kun mulla on kamera niin jopa sattuu ja tapahtuu! Oon koko viikonlopun nyt kulkenu järkkärin kanssa, ja tää ei todellakaan ollu tässä ensimmäinen event. Toinen olikin sitten vielä surullisempi. Näin eilen illala kun mies jäi helvetin kokosen rekan alle Vihdintiellä. Olin just noussu bussista ja ylittäny kadun, kun vähän edempänä tiellä kuulu kamala meteli. Näin ensin farmarin väistävän sitä miestä, mutta sen takana tuleva rekka ei mahtunu enää väistämään. Myöhemmin näin kun ne elvyytti sitä miestä ambulanssissa. Oli aika kaamean näköstä, mut en pystyny lähtemään siitä ennen kuin ne vei sen pois. Kaikki mahdollinen oli hälyytettynä paikalle mediheliä myöten. Palokunta pesi paarit ja maan verestä letkulla ja se olikin sitten siinä... Ihan hyvä tietää että ei kumminkaan kuollut: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1595065


Että näin meillä, mites teillä?

2 comments|post comment

Muistakaa muistaa kuolleita! [31 Aug 2008|03:31am]
Otchu Sadako sniikkas ja pakotti. Kyl mä viel jossain vaihees kerron mun huisin jännästä kesästä... ihan varmasti! Siihen asti, olkaa ihmisiks! Tai jotain... ei se niin tarkkaa oo...
2 comments|post comment

stressimeme [09 Apr 2008|12:23am]
[ mood | anxious ]

Wuhuhuuu~ Huomen jenkkeihin x__x Pääsen näkemään Daenaa ja Drewta <3 Ja miks mun pitää aina löytää oikeeseen bussiin jossain lentokentällä ja mennä jonnekin toiselle kentälle/asemalle(tässä tapauksessa)? Hajoon sit varmaan jossain New Yorkissa :'D Toivokaa etten eksy pahasti, jooko?

Nii sit se tärkein asia:


Jee!! Sain jotain täysin turhaa ja tarpeetonta tehtyy!!! Nyt pitäis viel rukoilla vaatteita kuiviks, pakata lisää, pestä vessa ja tiskata ja...!! :DD

P.S.
Pistäkää osotetta jos haluutte korttei. En lupaa mitään, mut kuitenki. Tsekkaan varmaan sielki onks joku kommannu kuinka spurgu Ni~ya on sähköpostei ja sellasta.

Pitäkää yks hyvä!
5 comments|post comment

Rusinaa, eskimoa. [16 Mar 2008|12:56am]
[ mood | tired ]


Teruki <3

P.S. Askisto ON perseestä. Tiedän kun jouduin kävellä sieltä himaan!!

post comment

Saako olla marianne? [14 Mar 2008|12:23am]
[ mood | anxious ]

Lauantaina Ankkulit ja mulla on paniikki. Mitä mä laitan päälle? Mä alan jo seota ja harkitsen laittavani mariannet niskaan (eli joku mielenkiintoisin ....vate? jonka löysin Tampereen kiertsistä.)

No niin, eli se oli selkeesti se tärkein asia mikä mulla oli sydämelläni. Et kommatkaa sit siihen et laitanko vai enkö vai jäänkö himaan pureskelee varpaankysii hähää.

Mä odotan pahinta. Mulla on ihan oma AnCafe-karmani. Ne aiheuttaa mulle aina ongelmia. Mut ei Nakuyaa, joohan? Eihän?
3 comments|post comment

Auts [13 Jan 2008|06:39pm]
[ mood | distressed ]

Nyt kieltämättä masentaa. Yleensä ottaen menee koko ajan paremmin, olo on tasapainosempi, kun tietää mitä kohti pyrkiä. Silti tuntuu aina välillä että on niin paljon asioita mitä pitää tehdä muttei ole aikaa tai resursseja.

Tällä hetkellä on kyse juuri niistä resursseista. Siitä ikuisesta pikku ongelmasta; rahasta.

Mulla ei ole tällä hetkellä rahaa mennä mun seuraavalle kuntoutusjaksolle. Mulla ei ole rahaa ostaa lisää lääkkeitä, tosin niitä on onneksi vielä jäljellä. Mulla ei ole rahaa mennä uusimaan reseptiä, joten kohta ei ole ehkä siitäkään iloa. Tosin voisin kävellä. Ei se tappava matka ole. Mutta siinä on se pieni ongelma, että kun just kävin kävellen ostamassa ruokaa, (myynnistä poistuvaa ruisleipää ja porkkanoita joista voi tehdä ihan säällistä keittoa), niin mun polveni ei pitänyt asiasta. Oon taas lähiaikoina onnistunut niin ilosesti telomaan jalkani, että me ei juuri nyt tulla toimeen keskenämme.

Mä olen stressaantunut enkä saa nukutuksi. Mun on pakko taas alkaa ottamaan nukahtamislääkkeitä. Jostain syystä vaan lykkään sitäkin koko ajan.

Mutsilla ei ole enää lainata mulle rahaa, enkä muutenkaan tykkää olla velkaa.

Mä olen käyttänyt lähiaikoina rahaa typerästi. Mut sit kun toisaalta miettii että mun typerästi on irtokarkkeja, niin on se nyt aika huvittavaa.

Mä tiedän että tää asia hoituu, kunhan vaan teen tarpeeksi töitä asian parissa. Kyse on vain sossusta. Mutta ne ei kyllä lainkaan helpota asiaa, kun sinne ei saa mitenkään yhteyttä. Ja nyt pelkään että multa puuttuu kopiot muutamista papereista. Ja vitsi on siinä että mulla ei ole varaa mennä ottamaan kopioita kirjastoon.

Eli huomenna mä kävelen sossuun, otan kaikki paperit mitä nyt ikinä kynsiini saan mukaan, enkä suostu lähtemään sieltä ennen kuin tähän juttuun tulee tolkkua, ja mä saan lupauksen siitä että mä saan rahaa mahdollisimman pian.

Selitän, että mulla ei ole rahaa mennä Mieli Maasta ry:n hallituksen kokoukseen. Ja se on kuitenkin vapaaehtois työtä mielenterveyskuntoutujien hyväksi. Mulla on erittäin vahvat suunnitelmat opiskelujen suhteen, erittäin hyvät suositukset ja mahdollisesti työkokeilupaikka tiedossa, vieläpä samalta alalta. Mä en vain pysy keskittymään kaikkeen siihen, kun tää raha-ongelma vie kaikki mehut. Mä olen kunnollinen, mulla ei ole mitään rikkeitä enkä kuluta sossun rahoja viinaan, tupakkaan enkä huumeisiin. Mä vaan satun olemaan väliinputoaja, kun mulle ei myönnetä mitään muutakaan tukea.

Kai joku tulee maksamaan takuut jos joudun putkaan? Mä en oikeasti aijo lähteä ennen kuin asia on selvä. En yhtään muista että minkä kokosia ne turvamiehet oli...


Mä tiedän että mä pärjään. Tällä hetkellä vain ahdistaa.

Huomenna luultavasti nauran helpottuneena kuinka helposti kaikki kävi.

Jos en, niin kuka liittyy mielenosotukseen tai johonkin muuhun aktiiviseen ja vastustavaan toimintaan?


Naurakaa joku tälle säälittävyydelle, niin ei tunnu niin pahalta. Mä menen tekemään keittoa niistä porkkanoista. Nam!

2 comments|post comment

navigation
[ viewing | most recent entries ]
[ go | earlier ]