?

Log in

No account? Create an account
koomis_
05 May 2008 @ 04:46 pm
Je  
Mun oli jostain syystä pakko tehä tää.Collapse )
Tags:
 
 
koomis_
23 April 2008 @ 02:00 pm
Moi oon Johanna : ))
Kari laitto mut päivittään sen journalii ku se ei oikein ihte oo huvittunu. Se pelailee tuolla skatea ja kovin uhkailee mua kertoon mitä mä meinaan siitä paljastella tänne. Ja meinaan paljastaa siitä kaiken !

Öö. Kari heräs tänään tosi aikasten, joskus yheksän aikoihin ko mä olin vielä unesa. Se sitten vaan lähti kouluun jättäen mut ihan yksin kotiin makoileen. Siellä koulussa oli varmaan huippuhauskaa koska se palaili musiikkia kuunnellen jo kahdentoista aikoihin kotiin. Olin just menossa ulos tekemään kemian tehtäviä, koska en aamulla jaksannu mennä kouluun ja huono omatunto vähän vaivas. Pyysin Karia istuskeleen mun kanssa ulos, ja se tuli heti paitaa vaihdettua perässä.
Me paahduttiin tuossa auringonpaisteessa, ja Karilla oli varmaan hieman tylsää kun en kuunnellu molemmilla korvilla sen juttuja. Se hölskytteli reisiänsä ja kerto niiden liikkuvan ku vesipallot. Sitten se meni kauppaan ostaan kaks murueskimoa, ja tutkiskeli hiekan seassa olevia muurahaisia. Sen jälkeen se kerto, että me ollaan ernuja ko meillä ei ollu punasia vaatteita päällä, ja lähti sisälle.

Hieman myöhemmin mä koputtelin mein kotiovea yrityksenä päästä sisälle, mut Kari ei suostunu päästään mua. Se vaan sano että mitään ei osteta ja kiusas mua. Onneks kuitenkin pääsin pian sisälle pelailemaan kuitarheroa muutaman kappaleen verran. Ja mä onnistuin pääsemään vihdoin ja viimein sen läpi hardilla !
Ennen sitä pyysin kauniisti Karilta et voikse kommentoida mun journumerkintää koska oon niin ihana. Se epäröi hetken, mutta toteutti lopulta tehtävänsä. Se väitti tuommosia juttuja itserakkaiks, mut mä väitin takas et se ei oo ku pelkkä hyvä ele. Tehtävänannossa kun sanotaan että se pitää myös ihte postaa ihtelleen, niin saa takas kohteliasuuksia mitä muille on antanu. Ja sitten se menikin siihen että pyysin kauniisti Karia päivitteleen sen journalin että se vois postaa tuon kyseisen pätkän, mutta sitä tehtäväänsä se ei toteuttanukkaan, vaan se laitto mut päivittään sen journalin ! Mut onhan tää ihan kivaa.
Varsinkin ku sillä ei oo mitään ajatusta mitä mä tässä puolen tunnin aikana oonkaan höpöttäny.

Viel tähän lopuks meinaan sanoa, et mein piti sanoo mein bonsaipuulle hyvästit ( Tosin musta se oli ihan kauhee risukasa ihan alusta asti, mut tottakai tää ny pitää mainita Karin merkinnässä koska sille se oli tosi rakas ) Tuolla biojätepussissa se makoilee kun mä sen sinne laitoin, Kari kun ei kyenny niin henkisesti vaikeaan hommaan.ps Tässä kaiken pahan alku ja juuri, kohteliaisuuksien onkimista Karille ! Ja kaikkien on sanottava sanansa tuohon koska Johanna käskee, ja Johanna pystyy mihin vaan ( Paitsi saamaan Karia päivittään ihte sen journalia )

Kerro Karille yksi tai useampi asia,
josta pidät Karissa

Ainoa sääntö on tämä:
Et saa sanoa sellaista asiaa, jonka joku muu ( Esim Johanna ) on jo sanonut

Sen jälkeen pistä tämä omaan blogiisi,
niin Kari voi kertoa, mistä hän pitää sinussa ( Ei se kyl kerro kuitenkaan ellet laita mua pakottaan Karia tekeen niin )
Tags:
 
 
np: Green Day - Welcome To Paradise
 
 
koomis_
08 March 2008 @ 12:09 am
Pöllin tämän ennkeli:ltäCollapse )
Tags:
 
 
np: The Who - The Seeker
 
 
koomis_
23 February 2008 @ 02:35 am
Iltaa.

Olin tässä tylsyyttäni selaamassa 4chanin /b/:ssä threadia joka käsitteli ateismia. Aloin sitä lukiessani miettimään omaa "uskontoani" jos sellaista edes omistan. hetken lukemisen jälkeen törmäsin seuraaviin viisaisiin sanoihin:

"Atheism is not a religion.
Atheism is just one belief which is 'without belief in god or gods'
Theist is 'with belief in god or gods'

'A' means 'without'

Hell, 70% of Buddhists is atheist, because there is not inherent god to Buddhism.

Also, agnostic means 'Without belief god can be proven' well it means 'without absolute knowledge of god'

Gnostic means 'With absolute knowledge of god'


I am an Agnostic Atheist. I believe there is no god, however I also believe I can not have absolute knowledge."

Ymmärsin täydellisesti mistä tämä Anonymous kertoi ja olen samaa mieltä hänen kanssaan. Tämä viimeinen lause siis kertoo myös minun "uskontoni".

Uskonto on muutenkin erittäin herkkä aihe, josta monet kieltäytyvät aiheen järkevästi käsittelyn. Voin vain sanoa, että jokainen uskoo mihin itse näkee parhaiten uskovansa, oli se joko jumala tai grillattu juustovoileipä. Itse uskon ainakin siihen, että tässä päivityksessä ei ole mitään järkeä. Syyttäkäämme tästä kellonaikaa, 4chania ja tylsyyttä, jonka on aiheuttanut ihmisten vähyys pikaviestintäohjelmissa.
 
 
Location: Tuulos