longboard

(no subject)

Daar ben ik weer. Heb laatste tijd niet zoveel zin om up te daten, en heb er bovendien ook niet veel tijd voor.

School gaat prima, heb m'n eerste voldoende al te pakken hehe. Al kan ik dat pas met zekerheid zeggen als de eerste tentamenweek voorbij is. Vind het ook wel leuk, maar het is toch niet helemaal mijn ding denk ik. Als ik dit jaar mijn C-examen haal wil ik het ook proberen op conservatorium en rock-academie. Maar misschien ook niet, wil in ieder geval mijn P halen dit jaar. Of misschien dan door naar de universiteit, rechten studeren of iets dergelijks.

Vandaag met school naar de rechtbank in Almelo geweest, voor het vak recht. Was best gaaf, van die aso's die daar terecht moesten staan omdat ze hun vrouw/vriendin in elkaar hadden getimmerd of bedreigden. Daarvoor met hele groep van de klas naar McDonalds geweest, was wel gezellig.

En ik heb weer werk, bij de bibliotheek in Enschede, bij mijn mama. En dat gaat goed, word veel gevraagd en het werk is echt leuk om te doen. Vooral door de vele afwisselingen, beetje boeken opruimen en netjes zetten, boeken/dvds innemen en uitnemen en mensen boetes laten betalen (6).

Ik probeerde een paar dreads te blonderen met waterstofperoxide van 3%. Lijkt me sterk genoeg, maar er is echt niks van te zien! Iemand tips? En ik heb roze haarverf, wil misschien paar dreads kleuren, maar weet nog niet zeker. Eerst moet de waterstofperoxide pakken.

En nu ga ik weer verder, moet nog wat doen voor economie en recht. Morgenochtend eerst naar manuele therapie omdat ik steeds zo'n last heb van mijn rug en schouders..hoop dat het helpt :) En dan naar school en dan van half 4 tot half 9 werken. Zal voorlopig wel niet meer zo vaak updaten.

Xx

 • Current Music
  Kaiser Chiefs - Na Na Na Na Na (live)
longboard

(no subject)

Mofo's! Een paar crackjunks hebben geprobeerd in te breken in ons huis! De pinnen van het badkamerraam waren er half uitgeslagen. Gelukkig hebben ze hun moed snel opgegeven, anders was ik misschien mijn gitaar of iets dergelijks wel kwijtgeweest :(

Dat zoiets in 1 seconde je hele 'veilige thuisgevoel' kan wegvagen..

 • Current Mood
  scared
longboard

(no subject)

Jay ik heb een longboard van 119 cm gekocht, samen met mijn broertje. Foto's volgen natuurlijk nog.

Aardig drukke week gehad, weinig lesuren maar al wel doodgegooit met kutopdrachten. Maar heb nu wel lekker lang weekend. Gister Thomas' kamer geverft en Passion of the Christ gekeken. Vandaag familiedag, klootgeschoten, geklootschoten? Ging beter dan ik dacht. Daarna gegeten bij zo'n restaurant. Was wel jofel, maar ik moet zeggen dat ik niet meer doe aan "verassingsmenu", ookal is het verplicht. M'n maag draait nog steeds een keer om als ik denk aan die eendenborst die ik natuurlijk niet heb opgegeten. En het toetje met aarbeien was lekker, alleen zat er een haar in. WUH. Woensdag pas weer naar school (h)

 • Current Mood
  nog steeds misselijk
longboard

(no subject)

Vandaag een halfuurtje naar school geweest. Kreeg een paar boekjes toegepaast, moest op de foto en kreeg nog wat uitleg. Maandag en dinsdag vrij komende twee weken. :D

Collapse )
longboard

(no subject)

Dinsdag; eerste schooldag. Niet bijzonder, geen bijzondere mensen in het eerste opzicht. In de pauze met Elin rondgelopen in de stad, dat was het leukst van de dag. Kom helaas niet bij Elin in de klas, ik zit in P&A1a en zij c. 's Avonds bij Thomas blijven slapen.

Woensdag; 's ochtends vroeg bij Thomas weg en naar huis gegaan, papa was jarig. 's Avonds kwam Bram ook, en dat was wel gezellig.

Donderdag; beetje genietst, Thomas kwam slapen.

Vrijdag; met Thomas naar Zwolle gegaan. Was echt leuk, heb nieuw horloge gekocht van Collapse ).

Gister; vroeg opgestaan en met Thomas & zijn ouders, Bram, Tim & ouders, Linda en Matthijs naar Telstar gegaan, is een ontzettende surf/snowboard winkel in Harderwijk. Was uitverkoop, heb voor weinig geld Oxbow en Simmer Style shirtjes gekocht. Toen doorgereden naar Strand Horst om aan het strand te liggen en te surfen. Ik ging nog proberen te surfen op Thomas' setje, maar hij heeft een hele kleine plank en dat ben ik niet gewent. Ging opzich nog wel aardig voor mij doen, totdat ik viel in het te ondiepe water en mijn been in een te onnatuurlijke houding vastzat. Heb nog steeds heel veel last van mijn knie, als het nog lang duurt laat ik er even naar kijken, was direct bang voor een scheurtje in mijn kniebanden oid. En mijn knien zijn geschaafd en ik was vergeten mijn ringen af te doen..nou zitten er allemaal scheuren in mijn vingers. Yeah wat ben ik een knuppel. Maar het was al met al gezellig, beetje geleerd te diaboloen. Rond half 6 weer thuis, broertje jarig dus er was veel visite.

Vandaag; niks doen. En morgen moet ik om 10.00u weer op school zijn. En ik snap er geen reet van hoe de roosters op internet werken.

 • Current Music
  Beck - Diamond Bollocks