?

Log in

No account? Create an account
LIFE'S A MERRY-GO-ROUND
Humpty dumpty sat on a wall, humpty dumpty had a great fall
Recent Entries 
23rd-Jul-2010 11:33 am - Muuttopelko
Sandman Dream
Nyt on kämppä Lahdessa hankittu ja reilun viikon kuluttua pitäisi aloittaa muutto. Mitä ihmettä?

En tiedä miten päin tässä pitäisi oikein olla - toisaalta olen innoissani ja valmis jo siirtymään eteenpäin, mutta toisaalta pelottaa ajatuskin uudesta kaupungista ja uusista ihmisistä. Mitä jos en pidä kenestäkään koulussa? Mitä teen kun ikävöin vanhoja kavereita - jopa vanhempia? Ei kai sitä nyt kokoajan voi Helsingissä rampata...

Ymmärrän kyllä, että nuo huolet on suurimmilta osin varmaan ihan turhia (ja aika lapsellisiakin?!). Mutta en voi olla huolehtimatta ja jännittämättä - koko elämänihän on täällä! Tunnen Itä-Helsingin kuin omat taskuni ja keskustan kaikki kadut on ravattu moneen kertaan, kesästä toiseen. Ja nyt yhtäkkiä pitäisi uskaltaa hypätä aivan tuntemattomaan! Uudet puistot, uudet kadut, uudet tallit, uudet hevoset, uudet baarit, uudet piilopaikat, uudet polut... Ainoata tutttua on K-marketin elintarvikevalikoima.

Mitäköhän tästäkin oikein tulee.
28th-May-2010 03:36 pm - Vinnare
Fuck yeah
Pääsin Lahteen.
Lahden Muotoiluinstituuttiin.
Muoti- ja vaatetussuunnittelulinjalle.
Pääsin Lahteen!

Nyt on niin voittamaton olo, voisin vaikka samantien lähteä Mt. Everestiä vallottamaan. Ihan uskomatonta. Minä! Muotoiluinstituutissa!

Nipistäkää joku mua?!
23rd-May-2010 09:17 pm - Wish me luck
Snape & Dumbledore WTF
Se on menoa nyt.

Huomenna alkaa valintakokeet Lahden muotoiluinstituuttiin. Ensimmäisen asteen pääsin lävitse (ennakkotehtävät), nyt pitäisi vielä 4 päivä tsempata mitä ihmeellisimpien kokeiden parissa.

Ja voi piru vie väsyttää jo valmiiksi.
16th-May-2010 05:55 pm - Ihastumisia
Retro umbrellas
Olen löytänyt ratsastuksen aivan uudelleen. Ja ei, en koskaan edes lopettanutkaan.

Viimeksi tällästä tunnetta pääsin lähelle Bertin kanssa, kun palaset vain naksahti yhteen ja löydettiin yhteinen sävel. Bert sai mut alottamaan kisaamisen ja opetti aivan järjettömän paljon. Kisainto lannistu samantien kun Bert joutui sairaslomalle. Satulaa ei voinut laittaa, joten kisoihin oli turha edes yrittää.

Kun kävi selväksi ettei Bertin "vammaa" saataisi ainakaan ratsastuskoulussa hoitoon (mikä johti lopulta yksityiskäyttöön myymiseen) olin pitkään ihan hukassa. En löytänyt millään "sitä oikeaa" hevosta, sitä yhtä joka toisi saman tunteen. Tykkäsin ratsastaa, mutta flow-fiiliksiä oli turha odottaa.

Torstaina homma teki kuitenkin täyskäännöksen, kun sain kokeilla vain vähän aikaa sitten Belgiasta saapunutta Emiliota. Ja voi jumalauta, mikä fiilis!

Olin jo katsellut Emiliota sen ollessa tarhassa - musta ja komea, juuri sopivan kokoinen. Ei liian iso tai jykevä, mutta oikein kompakti. Järjettömän kauniit silmät ja energinen olemus. Se oli melkein rakkautta ensi silmäyksellä, mutta vastustelin ihan tietoisesti minkäänlaista "ihastusta". Koska onhan se kliseetä - musta hevonen kuin Black Beauty -klassikosta, pörheänä ja korvat hörössä. Se oli liian ilmeistä.

Vastustelu oli kuitenkin ihan turhaa. Ei tarvinnut kauaa hevosen selässä istua, kun hyvä fiilis iski. Tuntui kuin olisin voinut hymyillä koko tunnin, ja vaikka pidätteitä sai tehdä välillä hiukan ronskistikin - puhumattakaan vatsalihaksilla pidättämisestä - ei väsymystä meinannut edes huomata.

Tänään pelkästään se, että sai katsoa Emiliota estevalmennuksessa toi niin hyvän mielen, että tarjouduin jopa auttamaan hevosen pesussa valmennuksen jälkeen. Mikä sekin taas vaan paransi fiilistä (miten se on edes mahdollista?!). Miten voin olla mennyt näin höperöksi?

Tekisi mieli ostaa itselleen koko hevonen ja laukata auringonnousuun. Tai jotain!
7th-May-2010 02:46 pm - Someday my pain will find you
Gary Oldman
Heräsin aamulla vain huomatakseni kyynelten valuvan pitkin kasvojani ja pystyin laskemaan jokaisen kyyneleen, kun ne vierivät kasvojeni läpi.

En voinut kuin ihmetellä.
20th-Apr-2010 06:56 pm - Voiko pettymykseen kuolla?
PJ Harvey
Mikä voi olla vituttavampaa kuin se, että menettää työpaikan valintakokeiden takia, joihin ei edes välttämättä pääse? Ei helvetti, helpompaa olis jos tota työpaikkaa ei olisi ikinä tarjottukaan. Olisin edelleenkin toivovassa tilassa ja ehtinyt laittaa kesätyöhakemuksia silloin kun niitä oli, eikä nyt lähteä epätoivoisena kaivamaan jotain rippeitä. Nyt tuntuu, että mun koko kesä on murskattu ja revitty rippeiksi ja nään jo sen kun kaikki muut säntäilee ympäri Eurooppaa viettämässä elämänsä parasta aikaa - ja mitä minä teen? Istun kotona ja pyörittelen peukaloita kun ei muuhun riitä raha.

Ei vittu.

Tuntuu niin pahalta, että ihan sattuu.
Monty Python Interruption
Päivitystä edellisen merkinnän rollkur uutisiin. Viime merkinnässähän iloitsin FEI:n julistamaa rollkur/hyperfleksio-kieltoa. Luulin todella, että tässä mennään jopa eteenpäin ja askel hyvään on tapahtunut. Myöhemmin minulle kuitenkin selvisi tarkemmin kyseisen päätöksen todelliset sävyt.

FEI kyllä kielsi hyperfleksion, siitä ei ole epäselvyyttä. Ongelma syntyy siinä, että se toi pöytään uuden termin, "Low Deep Round" tai lyhyemmin LDR, jonka käyttöä FEI ei kiellä. Mikä sitten on näiden kahden ero? Milloin LDR muuttuu hyperfleksiosta ja kuka päättää viimeisen rajan? Ovatko rollkurin kannattajat nyt uuden LDR:n kannattajia? Tuleeko Ankyn menetelmästä nyt hyperfleksion sijaan Low Deep Round? Facebook ryhmän "PRO-LOW-DEEP-ROUND" mukaan se on jo (ryhmässä myös ratsastaja, jonka hevosen kieli muuttui siniseksi hyperfleksion takia).

Mietinpähän vain, miten LDR:n voi edes saavuttaa käyttämättä tarpeetonta käsivoimaa?No, todellisuudessahan Low Deep Round on yhtäkuin hyperfleksio.
13th-Mar-2010 03:24 pm - FEI kielsi rollkurin
Nick & Mick are groovin'
FEI forbyder rollkur og hyperfleksion

Nyt se on tapahtunut, vihdoin! FEI eli tarkemmin kansainvälinen ratsastusliitto on saanut aikaiseksi jotain ja kieltänyt jo kauan kuohuttaneen kyseenalaisen harjoitusmuodon, rollkurin eli hyperfleksion. En lähde sitä nyt itse tarkemmin määrittelemään, mutta heitän asiasta tietämättömille kuitenkin wikipedian määritelmän asiasta: "flexion of the horse's neck achieved through aggressive force". Huomatkaa sanat aggressive force.

Lähinnä mitä rollkurista pitää tietää on se, että se on julmaa, väkivaltaista, eikä millään tavalla hyväksyttävää. Ja silti eräillä on jopa pokkaa väittää toisin. No, nyt on ainakin FEI ottanut selvän kantansa. Saa nähdä miten Ankyn ja Isabellin käy, lähtevätkö taistelemaan vastaan ja milloin tulee ensimmäinen hylky?
10th-Mar-2010 03:33 pm - Ostetaan origamimestari
Johnny Depp
Ikuinen talvi ei ehkä olekaan niin ikuinen. Huh. Ehdin jo melkein pelästyä.

Laitoin hakupaperit Metropoliaan ja Lahteen, hätävaihtoehtona Suomen palvelualojen oppilaitoksen. Lahden ennakkotehtäviä aloin jo väsätä, mutta vaatetussuunnittelun origami-tehtävä tuottaa hiukan vaikeuksia. Eikä pelkästään "hiukan". Those Japanese people. Weird.
27th-Feb-2010 01:21 pm - Eksymisiä
Fry & Laurie
Tarviin niin kipeästi navigaattorin. Ihan oikeesti.

Ensinnäkin, Helsingin keskusta on ihan hirveä paikka ajaa normaali olosuhteissakin. Lisää siihen vielä täysin suuntavaistoton autoilija ja vuosisadan paskin keli. Puhtaan arvontapelin avulla ajauduin Mannerheimintielle, jolloin päätin että oli aika soittaa apujoukoille, eli Navigaattori-Miehen-Muodossa isälleni. Isän avulla pääsinkin turvallisesti (?) kotiin, mutta keskustaan en enää mene. Ainakaan ilman navigaattoria. Oikeesti.
This page was loaded Apr 20th 2018, 4:33 pm GMT.