Carrie

4'er-liste! :)

Fire ting jeg har gjort i dag:
- Kjørt til jobb
- Hatt deilig lang lunch
- Vært alene på kontoret
- Sendt mange mailer, men uten svar, ettersom de fleste er på ferie...

Fire ting på min "to do"-liste:
- Rydde ferdig bryllupsgavene, det vil si kjøre bort det vi skal lagre pga plassmangel
- Bestemme hvilke bryllupsbilder vi ønsker på takkekort og i album, og bestille dem
- Planlegge USA-turen. Vi må bestille hotell i San Fransisco og legge opp reiseruta 
- Lage "takk for bryllupet"-middag til våre foreldre

Fire "guilty pleasures":
- Rødvin... :) 
- All verdens god mat...
- Bruker generelt mye penger på "kos", blader, mat, bøker, lys etc.
- Å spise middag på restaurant gjør vi vel _egentlig_ for ofte...

Fire tilfeldige og rare fakta om meg:
- Jeg er et skikkelig rutine-menneske, som ikke er veldig flink til å ta ting på sparket
- Hadde jeg vært rik, ville jeg sluttet å jobbe og studert på fulltid. Er så mye spennede man kan lære! 
- Jeg må ha programmene på oppgavelinja i riktig rekkefølge; hjemme: e-post, msn, internett, jobb; e-post, bookingsystem, CRM-system, visma, msn.
- Da jeg var 9 (?) år leste jeg kart gjennom 7 stater i USA og da jeg kom hjem måtte jeg til legen fordi jeg var utslitt.. ;) 

PS. Bryllupsdagen var fantastisk! Bryllups-innlegg kommer når jeg får summet meg litt. ;) 
Carrie

HELG! :)

Nå venter jeg på helg... :) Bare 45 minutter igjen! 
Merker at det begynner å nærme seg sommer på jobben nå... Et par uker til, så regner jeg med det er helt dødt her. Deilig på en måte, men også utrolig kjedelig... Får prøve å finne på noe lurt å fylle dagene med da. Jeg skal jo nesten jobbe hele juli, så da må jeg jo finne på noe annet enn å surfe på nettet... ;) 

I morgen er det 4 uker til bryllup. Kommer hele tiden på noe som må ordnes, men føler stort sett at det meste er under kontroll. Har delegert noen oppgaver, og det føles veldig bra! :) Vi hadde påmeldingsfrist nå på onsdag, så vi får telle over i løpet av helga. Tror det fortsatt er noen som ikke har gitt tilbakemelding i det hele tatt. Vi får ringe dem og høre. Tipper vi ender opp på ca. 85 gjester til middagen.

Ellers har jeg fått prøvd både frisyre og sminke til den store dagen. Begge deler ser ut til å bli veldig bra! Det mest uvante er nok sminken.. Jeg bruker jo så lite sminke til vanlig, så det var litt skremmende med en gang... Men bare en time etterpå var det allerede blitt mye dusere. Vi har også fått all alkoholen på plass på riktig side av grensen... ;) Pappa har vært i Tyskland og handlet alt av vin og sprit der. Veldig deilig å slippe å betale norske priser for så mye!

Nå i helga hadde vi egentlig ikke så mye planer, men jammen har det fylt seg opp med gjøremål... Foreløpig ser helga slik ut: 
Fredag: vaske leilighet, gå tur? og avslutte med et (eller to?) glass vin på balkongen
Lørdag: Asbjørn male garasje, grilling hos Ann Kristin og Kjell Vidar
Søndag: vaske/polere bil?, besøke Merete og Karl Arne
Mandag: Asbjørn jobbe dugnad på golfturnering?, Lyn-LSK på kvelden.
Blir veldig hyggelig å se vennene våre i helga. Gleder oss til det! :) Så får vi se hva det blir til med vasking av bilen og Asbjørns dugnad på mandag.

De siste helgene har vi kjent godt at vi har mange baller i lufta om dagen. Vi sover begge to godt i 9-10 timer begge nettene. Det er ganske ulikt oss. I tillegg har bryllupsmarerittene begynt å komme for min del.. :( Skikkelig teite drømmer hvor ALT som kan gå galt går galt. Får håpe jeg ikke får så mange flere av de nettene.. Vi får prøve å sette av litt tid til avslapning fremover og. Har ikke lyst til å være utslitt de siste dagene før bryllupet, og aller minst på selve dagen.. Men jeg satser på at det skal gå fint. :)

I løpet av helga håper jeg at jeg får tak i noen bilder fra utdrikningslaget mitt også. Hvis de er sånn tålig anstendige kan det nok hende at det dukker opp noen bilder her etterhvert og.. ;) (takk og lov for at de ikke har kommet ut på FB enda!!! ;) )

Carrie

Utdrukket! :D

Da er utdrikningslaget vel overstått! :) 

Forloveren min, Elin, kusine Torunn og "svigerinne" Malin kom og hentet meg i 10-tiden på lørdag formiddag.
Da fikk jeg en shot, en cider og bind for øynene. Så ble jeg ført ut i en bil og vi kjørte et stykke. Jeg kjente igjen brosteinene utenfor IKEA, og jammen var det der vi var også! ;) Der fikk jeg i oppgave å handle en gave og et kort som vi skulle sende til Asbjørn. Jeg kjøpte litt småting, som møbelknotter, en liten fingerdukke og et rivjern. Skikkelig morsom gave å få.. ;) 
Deretter fikk jeg nok en gang på meg bind foran øynene og vi kjørte en tur igjen. Vi endte opp hos Kine på Lindeberg. Der var også alle de andre jentene. Vi var vel på det meste 13 jenter. Veldig koselig at så mange kunne komme! :D

Hos Kine ble det frokost og quiz'er (Sex & the City og geografi), før jeg ble kledd opp og sminket. Jeg fikk på meg sjøgrønne strømpebukser, en svart og limegrønn (matcher IKKE med sjøgrønn) kjole, masse limegrønt dilldall og sjokkrosa høyhelte sandaler. Håret ble krøllet skikkelig (jeg har veeeldig rett hår ellers..) og sminken var av det kraftige slaget. Jeg følte meg ikke akkurat ikke fin, men det kunne vært langt verre. ;) De hadde også laget et slør til meg, og på dette stod det "Klyp meg bak - 10 kr". Alle jentene hadde med seg en liten pakke hver til meg, dette skulle være pakker som sa noe om relasjonen jeg har til dem. Deretter skulle jeg gjette hvem som hadde gitt meg hver gave. Det dukket opp mange hyggelige minner fra fortiden. :) 

Så skulle vi reise ned til byen. På veien gikk vi forbi et lite "loppemarked" for noen av barna i borettslaget, så da måtte vi jo handle litt mer juggel. Et smykke, en Turtles-figur (til Asbjørn) og kake ble det da. Ellers klarte jeg å samle inn litt penger på veien ved å selge "klyp meg i rompa"... Heldigvis var det ikke like mange som kløyp og som betalte. ;) Flaks for meg. Vi gikk av banen på Jernbanetorget og gikk opp Karl Johan. I løpet av hele dagen klarte jeg å samle inn ca. 130 kr og masse andre småting folk putta oppi kruset mitt, blant annet kulepenn fra Sjømannskirken (!!!), fyrstikker, sjokolade, førstehjelpsbok +++. Jentene hadde laget herlig ost/skinke-salat og rundstykker som vi hadde med oss og spiste utenfor Nationalteateret. Deretter bar det videre til Sometimes Pole Studio , hvor vi skulle lære oss Pole dancing, altså dansing til/med strippestang... Mens vi ventet fikk jeg quiz om de andre jentene. Jeg klarte heldigvis ganske mye, så det ble ikke så mange shot'er her heller... Vi fikk prøve oss på litt ulike moves, og det var utrolig moro, men ikke minst SLITSOMT! Ben og armer verket etterpå (og i flere dager senere). Ikke noe tvil om at dette er god trening! Til slutt skulle jeg velge ut to jenter jeg stolte (?) på... De fikk velge et antrekk til meg, som jeg da skulle fremføre dette vi hadde lært i. De valgte ut et sykepleierkostyme, med de SKYhøye støvlettene.. Jeg fikk da i alle fall prøvd litt.. Håper det så sånn tålig ok ut.. :P

Etter dansen dro vi til Hard Rock, der vi hadde bestilt bord til middag. Bordet var ikke helt ferdig da vi kom, så vi tok noen drinker i baren. Der møtte vi noen hyggelige nederlendere som vi hadde truffet tidligere på dagen. Moro å praktisere litt engelsk også. :) På HRC ble det løkringer, burger og rødvin. Mmm... godt som alltid! På vei ut ble vi nok en gang stoppet av nederlenderne, de var veldig pratsomme.. Også måtte vi ta masse bilder sammen med dem.. Hihi.. Et par av jentene dro hjem etter middagen, men vi andre reiste tilbake til Kine. Der ble det mer festing, drikkeleker og sex-quiz som både jeg og Asbjørn fikk. Svarene våre ble sammenlignet, og det var ikke såå mange spørsmål vi svarte ulikt på. Rundt midnatt var jeg ganske ferdig etter en lang og slitsom dag, så da spurte jentene om jeg ville bli kjørt hjem. ;) Det passet meg veldig fint. Jeg kom meg hjem og sov som en stein til Asbjørn dukket opp i 5 (?)-tida. Da begynte jeg å bli dårlig... Og spydde et par-tre-fire timer.. ;) Utpå formiddagen hadde jeg ikke så mye mer å levere og klarte etterhvert å få i meg litt farris og kjeks. Det gjorde godt i en utslitt kropp. Formen kom seg ikke helt før vi bestile Peppes-pizza på kvelden. La meg tidlig, og gruet meg til jobb på mandag...

Jeg er veldig fornøyd med utdrikningslaget mitt! Det var akkurat passe snilt, og passe pinlig. Og ikke minst, alle mine beste venninner tilstede! Nå er det utrolig deilig å være ferdig med dette, nå kan vi virkelig bare fokusere på bryllupet de siste ukene. På lørdag er det forresten 6 uker igjen...

TUSEN TAKK til alle jentene som var med og gjorde dette til en fantastisk opplevelse, og ekstra takk til Elin, min forlover, som har hatt hovedansvaret! Veldig glad i dere, alle sammen! <3
Carrie

Livstegn fra meg ;)

Oi! I går var det kun 2 måneder igjen til bryllupet.. Tiden bare flyr avgårde... Begynner å kjenne at det nærmer seg nå, og at ting må begynne å bli ferdigstilt ikke bare påtenkt. På kjøleskapet henger det nå en to do-liste med bryllupsoppgaver. Foreløpig blir den stort sett bare lenger, uten at noe særlig strykes ut.. Men, men.. får vel litt og litt unna oss tenker jeg.

Akkurat nå er det viktigste følgende:
- kjøpe resten av kjøttet
- skrive handleliste på drikke til Pappa
- lage bordkort
- kjøpe inn lys, servietter evt. annen borddekor
- skrive "ønskeliste" til hvilken musikk vi ønsker til DJ'en

Jeg føler stort sett at vi er i rute, men er litt redd for at vi har glemt noe viktig... :S Satser på at det går fint! ;) Det er i alle fall ikkenoe særlig tvil om at bryllup opptar en STOR del av tankevirksomheten om dagen. Merker at jeg er mindre motivert på jobben og at jeg generelt tenker mye på bryllupet. Også er det jo utdrikningslaget.. Hmm.. ;) Forhåpentligvis er det ute av verden om noen uker! ;)

Ellers har det skjedd endel de siste helgene. Bursdagsfest hos Ronny, Return-konsert på Sørumsand, Mamma Mia med Hege og Robert blant annet. Asbjørn har også jobbet ganske mye, i tillegg til at han har hatt mye å gjøre med fotballgruppa han sitter i styret i. Han var ganske så sliten nå i helga, men det ser ut som det blir litt roligere fremover, så da går det seg til. :) 

Jeg har også hatt det ganske hektisk på jobben de siste ukene. Jeg har hatt endel bookinger, mye fakturering og i tillegg har vi hatt litt salgsoppgaver for å få opp aktiviteten i denne "krisen". Men denne uka har det roet seg VELDIG. Merkelig at det skal bli så rolig bare fordi det er fri på fredag?! Uansett var det veldig deilig å endelig komme "on track" igjen med alle oppgavene. Det er veldig moro når det er hektisk, men man trenger litt tid for å komme til hektene igjen og føle at man klarer å fullføre noe.

Asbjørn og Pål (lillebror) reiser til London til helga. Koselig at de har lyst til å reise på guttetur sammen. :) De reiser lørdag og kommer hjem mandag kveld. Jeg regner med tiden kommer til å gå veldig fort, selv om Asbjørn er borte. Lørdag skal jeg til frisøren og på kvelden i 30-års lag i Høland. Søndag har jeg tenkt til å få med meg Pappa til Sverige for å handle resten av kjøttet vi trenger til bryllupet.

Nei... Får vel jobbe litt vel.. :) 
Carrie

Brudekjolen er i hus! :)

I går var jeg og hentet KJOLEN! :) 
Den var sydd opp i lengden og strammet inn litt over brystet, og passet veldig bra. Gleder meg sånn til å bruke den! :D Om et par dager er det faktisk bare 3 måneder igjen..

Ellers har det vært en særdeles travel helg.. Bryllupsmiddagsmaking på fredag, hit og dit på lørdag avsluttet med middag hos Line og TM og messe og vasking på søndag. Satser på en litt roligere helg kommende helg. Foreløpig ser det ut som det blir rolig også, ingen store sprell planlagt i alle fall. ;)

Forrige uke var første uka siden vi satt i gang med trening at jeg ikke har holdt målene mine. Jeg har vært så forkjølet, så jeg orket ikke trene på treningssenter. Men jeg klarte å gå tre turer og situps neeesten hver dag da. :) Denne uken regner jeg med å være back on track igjen. :)
Carrie

Snaart helg.. :)

Hei! :)

Nå ser det jammen ut som våren har kommet til Østlandet. Herlig! :D

Helga som ligger foran meg ser ut til å bli ganske travel...
I dag begynte jeg kl. 7 på jobb for å kunne slutte kl. 1500. Håååper jeg kan gå litt tidligere, men har egentlig møte frem til kl. 1500. Men, men.. Da skal jeg kjøre rett til Pappa og hjelpe ham med matlaging. For i kveld skal vi nemlig prøvesmake bryllupsmenyen vår. :) Det blir så koselig! Alle foreldrene våre kommer, og vi skal både smake på maten og teste viner.

I morgen er planen å gjøre diverse bryllupsting med Mamma og Pappa. Mulig Asbjørn blir med og. Vi har snakket om å reise til et slakteri i Østfold som er veldig kjent for sitt viltkjøtt. Pappa hadde vært innom der og han hadde vært interessert i å levere kjøtt til bryllupet vårt! :) Blir i alle fall veldig spennende å reise på besøk dit, for en som er så matinteressert som meg. Ellers har jeg også tenkt til å rekke innom et par blomsterbutikker, helst for å velge en og bestille blomster. Så vi får se. :) 

På kvelden skal vi på middag til et vennepar. :) Det gleder vi oss veldig til! Regner med vi reiser hjem til leiligheten etter det.

Søndag skal Asbjørn se to kamper, først SHIUL og så LSK. Dermed blir det jo noen timer da jeg er alene... Fikk et hyggelig tilbud fra ei venninne fra skolen som lurte på om jeg ville være med på scrappe-messa på Hellerudsletta. Jeg er jo ikke heeeelt inn i disse scrappe-greiene, men ettersom jeg må lage både bordkort og omslag til sanghefte til bryllupet så kan det jo være greit å ta en tur. Håper jeg får noen gode ideer, men aller viktigst er det å være ltit sammen med Anette! :D Gleder meg masse til å se henne nå! 

Ellers skal brudekjolen min være ferdig på mandag... :D Spennende, spennende.. Håper den passer bra! Så da må jeg jo kjøre utover og plassere den trygt på jenterommet mitt. Asbjørn ville helst ikke at vi skulle ha den i leiligheten.. ;)

Jeg får vel jobbe litt igjen.. ;) Snaart helg nå! :DCarrie

London, helga, bil...

Vel hjemme etter en flott langhelg i London (kom hjem på tirsdag da.. ).
Utrolig deilig å komme seg bort litt, og desto verre å komme i gang på jobb igjen også.. Tiden går veeeldig sakte her nå.. :/

Kort oppsummering av London-turen:
- FLOTT hotell på hjørnet av Hyde Park. 5 * hotell, strålende service og flott rom. Bare veldig synd at vi ikke hadde inkludert frokost... Jeg ELSKER hotellfrokoster.. Men til 27£ droppet vi det.. ;)
- Masse gåing.. Tok faktisk ikke tuben en eneste gang! 
- London Eye, by night.
- Et par-tre museum.
- Julepyntet Harrods
- Endel shopping. :) Mest til meg selv, men også flere julegaver.
- Smakte på Fish and Chips på pub. Ganske godt. :)
- Nydelig biff-middag på argentisk restaurant, Gaucho.
- Koselig alene-tid sammen med Mamma, men uvant å reise med noen andre enn Asbjørn. ;)

Vi har tatt noen bilder, men ikke så altfor mange.. Asbjørn måtte (selvfølgelig!) ha med seg Nikon-kameraet vårt til USA, så vi hadde bare Mammas ikke altfor gode kamera. Men vi fikk da tatt noen bilder. Tenker jeg legger dem over i kveld, så kan det jo hende det drypper noen hit også. ;) 

Det var ok å komme hjem til tom leilighet på tirsdag. Da var det mye å pakke ut, vaske etc. så tiden gikk unna. Men i gårkveld merket jeg det godt at jeg var alene.. Går liksom bare og venter på at Asbjørn skal komme hjem... ;) Blir veldig godt å få ham hjem på søndag altså! Ingen tvil om at jeg skal stå klar i ankomsthallen på Gardermoen da! ;) 

I kveld skal jeg til kusina mi for å farge og klippe håret. Det blir deilig med litt forandring nå. :) I tillegg får vi masse herlig jenteprat, så da må det bli bra da. :) I morgen tenkte jeg at jeg skulle vaske og rydde i leiligheten. Og på lørdag skal jeg til Høland. Mamma lurte på om jeg hadde lyst til å komme på middag, siden jeg er "gressenke". Og det vil jeg selvfølgelig! :) Tenkte også at jeg skulle stikke en liten tur innom Asbjørns foreldre også. Har en liten ting til dem fra London. Så jeg tipper at dagene til Asbjørn kommer hjem fylles opp ganske greit.

Det har skjedd noe med bilen min, typisk det når Asbjørn er borte.. Den går jo, men fusker og går rart på lavt turtall. I tillegg lyser en lampe som heter "EPG". Jeg har hatt noe lignende problemer med den før, og da var det noe med tennpluggene. Men jeg er litt redd for å kjøre den til verkstedet, tenk om den stopper... Heldigvis har jeg bilen til Asbjørn jeg kan bruke, ellers hadde det blitt vanskelig med både frisør-time og Høland-besøk. Jeg får ringe Pappa i kveld og høre om han har mulighet til å hjelpe meg med å kjøre bilen til verkstedet, ellers får jeg bare vente til Asbjørn kommer hjem. Huff.. Er så irriterende, det er noe med disse bilene HELE tiden... Får bare håpe at det lar seg ordne ganske kjapt og billig.

Nå er det lunch. :)
 

Carrie

London Baby! :D

I morgen tidlig går ferden til London med Mamma! Gleder meg masse, masse, masse! :)
Og i kveld skal vi på julebord på Losby Gods med jobben til Asbjørn. Tror det blir veldig bra også.. Håper det er goood mat. :) Vi skal også sove over der, men vi må stå opp tidlig i morgen for å komme oss til flyplassen. Håper vi rekker hotellfrokost allikevel. ;)

Asbjørn reiser jo også bort lørdag morgen, så vi kan dra sammen til flyplassen. Han skal jo på guttetur til USA (New York og Washington D.C.). Det kommer til å bli utrolig rart at han ikke er hjemme når jeg kommer hjem på tirsdag, men men.. Går vel fint det også. Blir garantert veldig deilig når han kommer hjem neste søndag! :) 

Begravelsen til mormoren til Asbjørn var på onsdag. Alt gikk fint. Selvfølgelig en trist dag, men absolutt en flott markering på et langt og godt liv. Det var veldig delig å bli ferdig med begravelsen nå.

Ellers har jeg feiret bursdagen min i 3 dager til ende... Utrolig koselig, men ganske så slitsomt også.. ;) Lørdag var vi 9 personer som spiste tapas og koste oss. Veldig hyggelig. På søndag kom foreldrene mine, lillebror og kjæresten hans på rester fra tapasen og kaker. Og på mandag (på selve dagen min) rundet vi av med kaker og kaffe til Asbjørns familie. Føler ikke helt at jeg har fått hvilt ut enda, men det går nok fint. Blir uansett deilig med et par feriedager til uka.

Nå skal vi på kurs-avdelingen ha ukesmøte, så jeg får gå i det. :)

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg, så gleder jeg meg til å komme hjem på tirsdag og lese alle innleggene deres! :)
Carrie

Helg!

Endelig helg! :D

Denne uken har vært laaang, selv om jeg har vært hjemme 1 1/2 dag pga sykdom.

Litt roligere på jobb nå enn de siste ukene. Bookingansvarlig har vært sykemeldt et par uker, så jeg og Mona har mått tatt endel mer booking enn det vi gjør vanligvis.

I dag reiser vi en tur på fjellet.
Håper på flotte høstfarger og sol. ;) Og ikke minst masse god mat, godt drikke og kjærestekos. :) 
Carrie

Helgas begivenheter

Uke 2 etter ferien er i gang, og det er fortsatt ganske stille her.. Skulle virkelig ønske at jeg hadde litt mer å gjøre, men har tatt det opp med sjefen og skal ha en samtale med hun som fører regnskap, så vi får håpe det kommer noen flere arbeidsoppgaver ut av det... :) Ellers så trives jeg veldig godt med de arbeidsoppgavene jeg har med fakturering og booking. Blir nok enda bedre etterhvert, tenker jeg! :) 

På torsdag reiste vi 13 personer oppover til hytta. Vi hadde lånt en minibuss, så vi samlet nesten hele gjengen i den. Koselig og sosialt på veien da! Vel fremme ble det satt opp lavo utenfor hytta slik at alle fikk plass... Mye folk der da, gitt.. ;) Fredagen skulle vi rafte i Sjoa! Jeg gledet meg veldig, men var litt spent og, selv om jeg har gjort det to ganger før. Før har vi kun hatt halvdagstur, ikke heldagstur slik som denne gangen. Vi fikk utdelt utstyr og kom oss ut på elva. Det var SÅ gøy!!! Forrige gang raftet jeg med lillebror (som var under 16) og endel godt voksne folk, så de tok litt mer hensyn da.. Jeg havnet i vannet et par ganger, og det var SKIKKELIG tungt å komme seg inn til land da.. Beina føltes som bly og resten av kroppen var så tung, men jeg klarte da å komme meg inn til land, OG å holde på padleåra! :D Smakte veldig godt gjorde det og med varm lunch halvveis på turen. Begynte å bli litt kald da og.. vi hadde jo fortsatt på oss våte sko og våtdrakt. Men det gikk over så fort vi kom oss i båtene igjen. Helt til slutt raftet vi gjennom et stryk som kalles "Vaskemaskinen". Det så VIRKELIG ille ut, men det var tydelig at de IKKE ville ha noen "svømmere" der, så vi holdt oss i båten. Det var kjempegøy! :) På kvelden var vi ganske slitne alle mann, men det ble da litt grilling og drikking også. :) 

Lørdag stod vi opp og fikk med oss håndballkampen. Heia Norge! :) Etterpå reiste Ann Kristin, Kjell Vidar og Paal hjem. Vi andre reiste opp på fjellet for å bestige Muen (1425moh). Det er et flott fjell å bestige, selv om det er ganske så steinete og bratt opp dit. Vi ble slitne, men det var en flott tur allikevel. Sola skinte og det blåste ikke så fælt heller. Jeg fikk dessverre skikkelig hodepine på vei nedover som ble bare verre og verre.. Det føltes veldig lenge fra vi dro fra fjellet til vi var nede på hytta igjen.. Vel hjemme på hytta fikk jeg slappet av litt så jeg ble litt bedre. Men jeg orket nesten ikke mat og la meg tidlig. Heldigvis var hodepinen borte da jeg våknet på søndag. :) Da var det frokost, pakking og vasking av hytta. Strålende sol da også, så det hadde vært fint å være der litt lenger.. Men greit å komme hjem tidlig også. ;) 

Kjempefint å være på hytta igjen, har ikke vært der siden rett etter påske nå... Håper at vi kan reise opp dit snart igjen, før snøen kommer.. Er så fint på fjellet nå om sensommeren og tidlig høst... Men skjer jo litt i helgene fremover, så spørs om det får blitt noe før i slutten av september. Foreldrene til Asbjørn skal oppover om to uker og sette opp nytt kjøkken (det TRENGS!!), så jeg skulle gjerne ønske at vi kunne reist da for å hjelpe dem.. Men da har vi egentlig lovt at vi skal reise og se på Pål hoppe i fallskjerm.. Vi får se hva det blir. :) 

Denne uka ser det ut som Asbjørn må jobbe overtid nesten hver kveld... Så det blir nok noen hjemme alene kvelder på meg. Men er jo stort sett helt ok det. Får prøve å være litt flink og jogge minst to ganger tenkte jeg. Ellers går det overraskende bra med 50 situps morgen og kveld. Vet ikke om det synes noe særlig enda, men det FØLES bra, og det er jo tross alt det viktigste. :)