?

Log in

No account? Create an account
when you can live forever, what do you live for?
Continue to speak of love only out of my lips
 
1st-Nov-2014 07:35 pm - kyllä vain..
särkyneeseen sydämmeen voi kuolla. henkisesti. päivä päivältä enemmän.
30th-Oct-2014 11:04 am - update: it's over.
eilen laitoin viestin. kerroin mun tunteista, kerroin kaiken. mikä o pahinta mitä voi käydä? se ettei hän vastaa? ei tällä mitään tulevaisuutta ollu alunperinkää. tää henkilö jos olis pyytäny mut mukaansa, olisin lähteny. olisin jättäny elämäni suomessa suosiolla.
pelko raskaudesta oli kans, mutta onneksi se osottautu vaan peloksi. toki olisin lapsen pitäny, mutta näin on parempi. testi kun näytti negatiivista olin niin helpottunu. mutta koska kerkesin jo käymään siellä ajatuksessa, mitä jos, ni oli samalla hieman haikea olo.
hän sit kuitenki vastas. toivoin erilaista vastausta, niin toivoin.. tää tarina oli niin the dream life i will never have. vastaus ei eritoten huomioinu mun tunteiden osotusta. muulla tapaa ko että hän ymmärtää päätökseni. viesti oli kuulemma yllättävä. miksi? koska kerroin mitä tunnen? vai koska päätin tämän? en voi enää kysyä. tein päätöksen ja nyt on seisottava tämän päätöksen takana. hän toivotti kaikkea hyvää ja sanoi jos olen ikinä siellä päin maailmaa ni minun tulisi ilmoittaa hänelle niin hän esitteli paikkoja. kiva.

se on ohi.

sattuu. sattuu niin paljon. eihän tämä nyt todellakaan yllä sille tasolle mitä tunsin pojan ja mun suhteen loputtua. mutta sattuu kuitenki. jos olisi ollut enemmän aikaa olisin mahdollisesti rakastunutki tähän henkilöön.

Hyvästi Daniel.
27th-Oct-2014 11:24 pm - ei helvetti.
tänään oli hyvä päivä. leffaa uuden kaverin kanssa, jonka jälkeen helgailua mun luona kunnes tuli puhelu. joku oli tappanu ittensä. en tuntenu henkilöä hirmu hyvin. tavattiin pari kuukautta sitten. tunnen tämän liian ikävällä tavalla koska muistoja tulvii siltä ajalta kun paras ystäväni kuoli. oliko kyseessä sitten itsemurha vaiko vahinko. sitä en saa koskaan tietää. en tiedä miten olla.
16th-Oct-2014 05:58 pm - hahha..!!!!
naurattaa ihan. tänään on 16.10.. en ihan hirmusia muista kuluneelta vuodelta, mutta vuosi sitten tänä päivänä muistan liiankin hyvin mitä tein. pyysin töistä tälle päivälle aamuvuoron. miksi? koska piti ruokakauppaan keretä, ostaa ainekset illallista varten. kaupassa sitten vahingossa törmäsin äitiin. juttelimme hetken aikaa ja koska olin kaverin kanssa ostoksilla niin pitikin siitä kiirehtiä etiäppäin. halusin ajoissa kotiin siivoamaan. tekemään kana-pestolasagnee. siivota siitä aiheutuneet sotkut. lahja oli myös valmiiksi ostettu. ei krääsää, jotain arvokasta, jotain mistä olisi tarvetta. synttäreitä oli tarkoitus viettää ja siitä helsingin iltaan linnanmäen valokarnevaaleja katsomaan. odotin, aika pitkään vielä sovitun ajan ylitte. ei haitannut, tiesin että töistä ja perheen kanssa juhlimisesta oli kyse. ja koska en enää kuulunut "perheeseen" niin juhlinta tapahtui erillään. mutta kun odotus oli viimein ohi ja ruoka oli tarjolla, sain kuulla että kyseistä ruokaa oli jo tänään syöty. ajattelimme siis jälleen kerran äidin kanssa samalla tavalla. tokihan ruokaa syötiin, mutta harmittihan tuo. koska kello oli jo tässä kohti vaikka ja mitä niin ei myöskään valokarnevaaleja päästy katsastamaan. harmitti toki tuokin, en ollut aiemmin käynyt. lahja oli sentään mieleinen. päädyttiin sitten katsomaan leffaa, perus pitkä ettei menisi yli puolenyön. aamuvuoro oli seuraavanakin aamuna. niin meni 16.10.2013.

tänään on sitten 16.10.2014. tänään ei syntymäpäivää vietetä. jälleen asia vuosiin mikä ei enää tule tapahtumaan. toki meinaan viestiä pistää eteenpäin, onnittelut ovat kohillaan. ei sitä joka vuosi pyöreitä täytetä. tänään olen sairaslomalla, tänään en siivoa, tänään en tee ruokaa, tänään en anna lahjaa taikka suunnittele katsovani valokarnevaaleja. tänään olen kotona. yksin. tänään saattaa tulla kaveri käymään. tänään saattaa aussi tulla käymään. tänään saattaa jälleen tapahtua feidaus. uskon vasta kun näen asioiden tapahtuvan. tänään otan yhden askeleen eteenpäin omassa elämässäni, pois "meidän" elämästä. tänään olen lähempänä minua. niin haluaisin ainakin uskoa. vaikka todellisuudessa otan aina askeleen taaksepäin kun merkkipäivät ovat kohalla. huomenna on parempi päivä, pakko olla. huomenna voin taas unohtaa siihen saakka kunnes tulee päivä vastaan jolloin on taas pakottava tarve muistaa. mutta joskus tulee vielä se päivä kun en ota takapakkia menneisyyteen vaan menen tarmolla eteenpäin. onneks ollaa jo puolessavälissä tätä päivää.
8th-Oct-2014 08:18 pm - vuoristorataa..
ylös ja alas, takas ylös ja sit romahdetaan täysillä alas.

ei muuta, kiitos.
24th-Sep-2014 12:22 am - huoh.
jostain syystä pettymys ei koskaan helpota. hetken aikaa kun antaa itelleen luvan toivoa, niin saa melko varmasti kokea taas sen liianki tutun pettymyksen. miksi ihmeessä jos tunnen jotain, tunnen sen aina täysillä? jos en tuntisi ei sattuisi aina niin perkeleesti. yritän kans aina valehdella itelleni. "tällä kertaa otan homman haltuun. en toivo liikoja. en mieti liikoja. katson rauhassa päivä kerralla. en ahistu. en kriiseile." haha, mut mites kävikään?

kesä oli mahtava. oli kavereita, oli ystäviä, oli tapahtumia, oli joku vaikkakin kevyillä mentiin eikä sillä tulevaisuutta ollu. mutta oli kivaa.

syksyn tullessa toivoin sen tuovan myös jotain pysyvämpää. ehkä se tuoki vielä mutta en enää halua elää toivossa.
4th-Aug-2014 08:35 pm - jos..
niin eilen olisi ollu vuosipäivä. oli haikea olo, koska muistot. varsinki koska oli myös synttärini. itkin hetken muistoja kunnioittaen.

iltapäivästä menimme sitten työkavereiden kanssa yhden työkaverimme mökille kulosaareen. näkymät olivat upeat. en olisi osannut arvata että helsingistä löytyisi paikka, joka oli niin idyllinen mökkialue ilman meteliä. pelkkää hiljaisuutta, ihmisten naurua, veden polsketta. puhdasta onnellisuutta. ja myös paljon ampiaisia, juoksimme tyttöjen kanssa vuorotellen niitä karkuun. pojat sen sijaan huitoivat niitä pois. kävimme myös uimassa illalla juuri ennen lähtöä pois paratiisista. vesi oli ihanan lämmintä. baarin ja parin mutkan kautta pääsin vihdoin kotiin, en olisi voinut olla onnellisempi. en ollut yksin. sain jälleen arvokkaan muiston <3
19th-Jun-2014 02:40 pm - juhannus.
toinen juhannus yksin. viime juhannus meni mukavasti muutaman kaverin kanssa. käytiin katsomassa kokkoakin. vuosi sitten luulin että ajalla saataisiin vielä asiat korjattua. näin vuosi myöhemmin tiedän kuinka naiivia ajattelua se oli. tänä juhannuksena menemmän melko samalla, hieman isommalla porukalla nurmijärvelle. toivottavasti siitä tulee mahtava reissu. sellainen joka mahdollisesti hävittäisi juhannuksen nostalgisen tunteen. juhannus kahdeksan vuotta sitten oli nimittäin elämäni paras juhannus ikinä. en sitä halua unohtaa, en. mutta en myöskään halua tuntea surua kun sitä ajattelen.
13th-May-2014 01:04 am - miksi vieläkin..
täytyy sattua näin pahasti. luulin olevani jo hyvässä paikkaa. nähtiin ekaa kertaa melkeenpä puoleen vuoteen. näkemistä kesti n. 5minuutin ajan,vaihdettiin pikaseen kuulumisia, eikä sydämeen sattunut. kunnes tajusin epäilykseni olevan täyttä totta. aiheesta ei puhuttu, mutta miksi muuten äitienpäiväreissun jälkeen sen sukulaiset ovat nyt sen naisen kavereita. koska se nainen oli ollut siellä reissulla mukana.

olen täysin tietoinen tilanteestani, olen sujut sen kanssa ja olen jokseenkin liikkunut eteenpäin. mutta mikä tää kipu on. miksi se ei voi vaan jättää tulematta. tuntuu kuin olisin palannut siihen, jolloin olin täysin murtunut. siihen pisteeseen että jouduin käyttämään lääkitystä. miten voi sekunnissa palata siihen, minkä eteen on nähnyt niin paljon vaivaa ettei olisi näin.

en kestä, jos joudun uudestaan siihen tilaan..
8th-Jan-2014 10:21 pm - vihaan.mun.elämää.
vihaan kaikkee. vihaan itteeni. en jaksa enää välittää mistään. miks välittäisinkään? teen kaiken väärin. mikään ei kelpaa. millään ei oo mitään väliä. ei enää.
8th-Dec-2013 09:49 pm - .
vihaan elämääni. haluan palata vain ajassa taaksepäin ja olla tekemättä kaikkia niitä virheitä, jotka minut tähän pisteeseen ovat tuoneet. ja olla taas onnellinen.
5th-Oct-2013 08:50 pm - huoh.
rakastan uutta asuntoani. mutta en elämääni.
17th-Oct-2010 11:52 pm - lumi lumi lumi, tulisit jo?
odotan ihan innoissani että alkais sataa kunnolla lunta. sitä yritti tulla jo tuossa muutama päivä sitten, mut ei ihan kuitenkaan. haluan jo koristella mustan joulukuuseni ja leipoo joulutorttuja! haluan jo käpertyä lämpöisen viltin alle ja juoda glögiä. on ihanaa romantisoida joulun aikaa. koska todellisuudessa se on stressaavaa aikaa, eikä sitä kerkeä oikein pääsemään siihen tunnelmaan. lahjojakin pitäisi alkaa miettimään ja kortteja tekemään.

reilun kuuden tunnin päästä olisi herätys ja töihin meno. ei huvittaisi mennä aamuun, varsinki kun unirytmi on sekaisin enkä varmana saa unta ennen kolmea.

löysin myös uudelleen intohimoni kuvankäsittelyä kohtaan, varsinkin ikoneiden tekoon. uuden leiskanki väänsin tuossa viime yönä. huhhuh, ihan samanlainen olo kuin viisi vuotta sitten kun niitä aloitin tekemään. jos nyt en kuitenkaan valvoisi koko yötä niiden parissa niinkuin silloin, kun pystyi jäädä vaan nukkumaan ja toteamaan ettei kouluun ole pakko mennä. nyt kun ollaan aikuisia ja töihin on pakko mennä..

alkais nyt edes sitä lunta satamaan. ♥
17th-Oct-2010 07:30 pm - brush set 01
my second text brush set :)

text brush set 01Collapse )

hope you'll like :) if takin any:

x * comment
x * credit
x * enjoy
16th-Oct-2010 11:04 pm - ..continue..
cCollapse )
16th-Oct-2010 10:51 pm - frigging huge icon update!
This update contents all the newer icons + all the older icon!

sailor moon
angel sanctuary
magic knight rayearth
kimi wa pet
kaichou wa maid-sama
inuyasha
last quarter
fruits basket
gravitation
ayashi no ceres
card capture sakura
count cain
nana

teasers


follow the cutCollapse )
the rest
12th-Jan-2009 01:07 pm - <3 twilight <3
"when you can live forever, what do you live for?"
22nd-Aug-2007 10:07 pm - tampere
7.10 alko matka, ensin bussiin, sitten junaan ja sitten toiseen junaan. Junamatkalla nukuttiin. 9.52 Tampereella. Ideaparkki ja Tampereen keskusta. Anni. Rahantuhlausta. Kiva päivä. Huomenna ei koulua tai no olis, mut en mene. Huomenna taas lääkärille. Ei mun takia vaan pojan. Sitten valokuvaamista ja syömistä jajajaja ööööööööö, jotain. Perjantaina takas Espooseen ja 15.00 alkaa työt. Jee. Oi tätä _elämää_.
22nd-Jun-2007 01:47 pm - HAUSKAA JUHANNUSTA VAAN KAIKILLE!
..tää lähtee matkaamaan piakkoin tuonne mäntsälään! enpä ole aikaisemmin käynyt ja paikka on kuulemma täysin korvessa, mutta enköhän selviä pari päivää, kun on hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa, ja kulta mukana! <3

nyt se on sitten moro!
13th-Jun-2007 03:21 pm(no subject)
sayonara, aishita taisetsuna hito.... feels really weird listening to that song. last time i listened to it i was 17 and she had just left this world. feel kind of sad. even sarted crying.i just love that song. didn't like it back then.
This page was loaded Oct 14th 2019, 4:19 pm GMT.