symbolica (_symbolica_) wrote,
symbolica
_symbolica_

Tiistaina..

raahasin itteni salille, otin kevyesti ja kävin uimassa. pari tuntii vierähti aikas nopeesti. pikasuihkusta tullessa huomasin et D oli laittanu viestiä. hän oli tulossa mun luo hieman myöhemmin. puol yhdeksän pintaan herra saapui, mulle tilanne oli hieman kiusallinen. katsottiin soul surfer ja frankenweenie. ensimmäinen leffa oli tosi hyvä, tositapahtumiin perustuva draama tytöstä joka yllättäen oli surffaaja henkeen ja vereen, mutta menetti haihyökkäyksen seurauksena vasemman kätensä ja miten hänen elämänsä jatkui tämän jälkeen. toisen leffan olin jo aiemmin nähnyt, mutta kun muisti on mikä on niin en muistanut miten leffa loppui joten itkin hetken aikaa kun luulin "päähahmon" eli koiran kuolleen. iltatoimet ja nukkumaan. kello oli jo yli puolen yön. mahtavaa seksiä. intohimoa täynnä. jonka jälkeen herra otti minut kainaloonsa ja makoilin hänen syleilyssä siihen saakka kunnes hän nukahti. menin parvekkeelle tupakoimaan, miettimään, itkemään. sisälle mentäessä istahdin sohvalle ja täytin lomakkeet, jotka psykiatri kehotti minut täyttämään seuraavaa istuntoa varten. tunti siinä yllättäen vierähti ja näljän pintaan palasin sänkyyn. en hirmu hyvin nukkunut, heräilin jatkuvasti ja jossain kohti arvelin olevan jo aamu. kahdeksan jälkeen D:n herätyskello soi, sen jälkeen kun hän laitto herätyksen soimaan jonkin ajan päähän olimme jälleen sylikkäin. herätyskellon soidessa uudelleen, hän nousi, otti tavaransa ja siirtyi olohuoneeseen. itse mietin josko nousisin ylös tai muuten vaan ilmottaisin olevani hereillä. hän siirtyi tupakalle ja päädyin siihen lopputukseen että "nukun". hän laittoi ulkovaatteet päälle, kengät jalkaan ja lähti. mitään sanomatta. otin puhelimeni, poistin viestikeskustelumme ja hänen numeronsa. hyvästi.

päivällä bussissa istuessa matkalla selloon jiriä näkemään, viestiääni kaikui kuulokkeista ja ihmettelin mikä numero nyt laittaa viestiä. kun tajusin viestin tulleen D:ltä tunteet nousivat pintaan ja kyyneleet alkoivat valumaan. viestissä hän kertoi että hänen oli tarkoitus töiden jälkeen tulla käymään öljyymään parvekkeen oveni, mutta ehtinyt tänään töiden venyessä. mutta että hän tulisi joko huomenna tai perjantaina. olin sekaisin.

tänään hän sitten tuli, jäi tupakalle. puolisen tuntia juteltiin, halattiin ja sanottiin heipat ens kertaan jos joskus ilmaantuisin ausseihin, uuteen seelantiin tai mihin vaan missä hän sillä hetkellä olisi. ovi sulkeutui ja kyneleet jotka eivät hänen eilisen lähdön jälkeen tulleet tulivat nyt.

tyhjyys. tämä sana kuvaa mitä tunnen tällä hetkellä. aiemmin olin joko iloinen, onnellinen, surullinen, vihainen, tunsin aina jotain. mutta nyt? en tiedä. älytöntä ikävää? en vielä. huomenna? varmasti. tällä hetkellä en oikein tunne mitään.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments