sm~goodbye

ahdistus maximus

tuntuu silt et sydän yrittää ulos rinnasta, en tykkää. voisi mennä jo ohi tää hetki. onneks enää hetki ni pääsen terapiakoiran luo, ihana pörröinen valkoinen hauvavauva. omani on virossa, mutta tämä pikkuinen on korvaajana naskalihampaineen. huomenna se myös tulee luokseni hoitoon kun sen omistajat menee viettämään pariskuntatreffejä. he eivät saa hauvaa enää takaisin. hehehe.

kohta...
sm~goodbye

(no subject)

Hmm. Kiukkuan. Asioista jos on sovittu ni niiden peruminen ajoissa on fine. Mut samaan aikaan ko sovittu aika käy ja joutuu itse kyseleen perästä pistää kiukuks. Kiehuan suorastaan.
sm~goodbye

Ja näin ollen yksinäisyyden tunne jatkuu..

Tää on vähän ko mun edellinen lääke. Auttaa tiettyyn pisteeseen saakka ja alkaaki sen pisteen jälkeen olemaan huonoksi. Siltä tää alkaa tuntumaan. Mutta koska minä. Masokisti, joka ei pysty tekemään oikein itselleen. Need I say more? Haluun itkee. Ei voi. Ei saa. Ei käy.
sm~goodbye

can i go now?

äh. eilinen oli hauskaa, extemporee baariin hyvin pienellä kolmen hengen porukalla. kaikki meni hyvin, ei draamaa, mitä nyt iiiiihan pikkasen. mut ei mitään maata järisyttävää. kotiin, omaan kotiin. tänään ollu väsyny, oon hukuttautunu täysin tähän omaan olemiseen, nauttinu yksinolosta mitä nyt kämppis käyny pari kertaa tornaadon lailla pyörähtään kotosalla. päivä mennyt hyvin, halusin jatkaa omaa aikaa vielä, mut mitä nyt. nyt en halua enää omaa aikaa. nyt on taas yksinäistä. nyt on taas ikävää. itkettää. ei kohtausta, mutta tajusin taas et oon yksin. en oo kenenkään prio 1.
sm~goodbye

i wish i could break your heart..

eilen tunsin pistoksen. pistos oli varsin ikävän tuntunen, osu ja uppos nimittäin. ei sitä ääneen halua kuulla, kadottaa sen vähäisenki uskon minkä on itelleen kehittäny.

I wish I could break your heart
I wish I could bring you down
Just for a second, teach you a lesson about being alone in the dark
I wish I could make you cry
So hard you can barely breathe
And maybe you just might know what it feels like
Oh to be me

Well the truth is that I never ever wanna hurt you baby
But it’d be nice to know that I could
Be strong enough to pull you under, throw you back a little thunder
Even though I never would
I wish I could break, I wish I could break your heart

I wish I could crash your dreams
I wish I could turn back time
Boy, I’d lead you on, light the fuse, drop the bomb
Just so I’d be the first to leave

I wish I could break your heart
I wish I could make you cry
I wish I could turn back time

I wish I could break your heart
I wish I could break your heart
sm~goodbye

Ja taas...

Mun pää on all over the place. Haluun tehdä jotain, mut sit en jaksa. Haluun nähdä kaikkia, mut en halua. Tai siis tuntuu et vaik olisin fyysisesti paikalla, ni en ois kuitenkaan henkisesti. Onneks tää ei o kuitenkaan pahimmast pääst. Ehk meen vaan nukkuu..