Tribal dragon

(no subject)

Oikeesti, melkein kaksi kuukautta viime päivityksestä! Hakatkaa jos tämä toistuu. :D On vain ollut niin paljon muuta juttua meneillään. Tässä ne kaksi tärkeintä tällä hetkellä:

a) aloitin taidekoulun
b) aloitin autokoulun, A-kortti (eli moottoripyörä) on hankinnan alla. Tuntuu oudolta että viime autokoulukerrasta, B-kortin hankkimisesta, on vain neljä vuotta. Tuntuu paljon pidemmältä.


Huomenna alkaa Prison Breakin kolmas kausi, jee.
Tribal dragon

(no subject)

Deathly Hallows oli hyvä. En oikein jaksa kirjoittaa mitään suurempaa arvostelua, mutta ehkä myöhemmin.


Ostin Pokémon Diamondin eilen, ja on tullut pelattua jo "aika" paljon. Mahtava peli.


Tänään edessäni kassajonossa oli joku mies joka oli kännissä. Siellä pari kassaa sivumpana oli pariskunta vauvan kanssa, ja se vauva huusi koko ajan. Se känninenkin alkoi sitten huutaa, "vittu, tukkikaa ton saatanan pennun suu!", ja muuta mukavaa.
Se oli aika huvittavaa, kun hän sanoi täsmälleen sen mitä minäkin olisin halunnut sanoa (tai huutaa). :D Piristi kyllä iltaa aika hyvin.
 • Current Mood
  tired tired
Dog Soldiers platoon

(no subject)

Sori päivitysten puutteesta. Joskus vain tulee kausia kun ei ollenkaan huvita kirjoittaa.


Seitsemäs Potter ilmestyy kahden viikon päästä, ja odotan sitä kuin kuuta nousevaa. (Tekee mieli kirjoittaa jotain ihkutustekstiä lisäksi, mutta en taida. :P )


Tilasin Stuntman.fi:stä aivan upean T-paidan:
http://www2.stuntman.fi/putiikki/images/tuotteet/tpaidat/84863.jpg


Minulla on myös se pitkähihainen "Hour of the Wolf"-paita.
http://www2.stuntman.fi/putiikki/images/tuotteet/longsleeve/8561.jpg

Ihmissudet <3
 • Current Music
  Chris Rea - The Road To Hell
Tribal dragon

(no subject)

Pääsykoe oli ihan helvetillinen, mutta ei sen takia että olisin mokannut haastattelun tai tehtävät. Ne menivät ihan hyvini. Mutta minulla on nyt aamusta asti ollut ihan saatanan jomottava silmä- ja päänsärky. Lisäksi voin pahoin siinä iltapäivällä, mutta onneksi en kuitenkaan oksentanut. Silloin olisin vain halunnut mennä kotiin. Väsytti, oksetti, silmiä särki enkä oikein voinut keskittyä piirtämiseen. (Tehtävänä oli piirtää mallista traktori ja sitten lisätä joku persoonallinen touch siihen kuvaan.) Se olisi ollut ihan kivaa, mutta seistä neljä tuntia putkeen ja olo kuin krapulaisella pesukarhulla... x_x
Mutta loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen siihen kuvaani, mikä on hienoinen ihme, ottaen huomioon missä tilassa sen piirsin.


Noh. Onneksi se on nyt ohi. Tänä yönä nukuttaa 200% varmuudella.
 • Current Music
  Travis - Side
 • Tags
Hills ax

(no subject)

Huominen hermostuttaa... vähän. Asteikolla 1 - 10 ehkä viisi. Semmoinen hermostus joka on tarpeeksi voimakas ärsyttääkseen, mutta ei kuitenkaan pahasti.
Nimittäin pääsykoe kouluun. Koostuu haastattelusta ja kahdesta, kolmesta tehtävästä. Tehtävät eivät hermostuta ollenkaan, haastattelu kyllä. Ja sitten se kestää aika kauankin. Aamukymmenestä noin puoli kuuteen.Huomenna tähän aikaan ajattelen ettei siinä ollut mitään pelättävää, mutta minä olen tämmöinen hermoilijatyyppi ja tulen aina olemaan. Typerää.
 • Current Music
  30 Seconds To Mars - The Kill
 • Tags
Tribal dragon

(no subject)

Hitsi että olen laiska. Ei päivitystä kahteen viikkoon. :D Noh.


En oikein keksi mitään kirjoitettavaa, paitsi että Queer As Folk on mahtava TV-sarja ja että menen saunaan tänään.

Aion katsoa Lostin 1. ja 2. kauden läpi. Olen ollut Lost-puutteessa jo liian kauan. (Tänään tuli katsottua ekan kauden kaksi ensimmäistä jaksoa, ja huomasin että kaipaan vähän Michaelia, Waltia ja Vincentiä.)
 • Current Music
  Temperance - Forever Young
 • Tags
Tribal dragon

(no subject)

Tämän iltapäivän vietin autoni parissa. Puhdistin kaiken ihan kunnolla, sekä ulkoa että sisältä, ja nyt Puntoni näyttää uuttakin uudemmalta. On kivaa ajaa puhtaalla autolla, ja ajattelin ensi viikolla tehdä pienen matkan Keskisten kyläkauppaan. Pitää vain ajoittaa se päivälle kun on hieno ilma.

Tilasin Discshopista Queer As Folk (USA) season 1-boksin. Se maksoi niin paljon etten uskalla edes ajatella sitä, mutta uskon että kannatti.Olen hehkuttanut The Arkin uutta albumia kaikkialle, mutta pakko jälleen kerran: se on HITON hyvä. ♥
 • Current Music
  The Ark - Prayer For The Weekend
Black dragon

(no subject)

Heroes = ♥


Tiesin että jäisin koukkuun, vaikka olenkin katsonut vasta kaksi ensimmäistä jaksoa. (Kohta vuorossa jaksot 3 - 5, jee.)
 • Current Music
  The Ark - Death To The Martyrs
 • Tags