Life

Van thee word ik warm van binnen.En het ruikt lekker hier, maar het kost moeite om de scherpheid weg te krijgen, zonder helemaal te verdwijnen.

Jaaaa

Nou. Mijn voorgevoel was dus een goed teken. Ik ging er fluitend heen, was meteen aan de beurt. Een man en een vrouw bekeken mijn werk, stelden vragen en kwamen tot de conclusie dat ik zeker aan de slag mocht in september. Die man zei dat ik misschien moest overstappen naar autonoom, maar dat dat nog in het eerste jaar kan. En ze mochten het eigenlijk niet zeggen, maar toch kreeg ik het te horen: je bent toegelaten, tot over een paar maanden. Het was zo positief en fijn, dat ik zelfs als ik bij de Rietveld word toegelaten naar de WDKA ga. Ik heb er zó veel zin in, het liefst begin ik morgen.


Whohooo! Ik geloof het eigenlijk nog niet helemaal, ik wacht met smart op de officiële brief. Maar. Dus. Jeej.

Candy


Prachtig <3

En ik ben goed op weg met alles. Gisteren Sebastiaan (sheseesbeauty) gefotografeerd op het radiostation waar hij werkt, voor een opdracht voor de Willem de Kooning. Goed gelukt (en was gezellig), ik ben nu de foto's aan het bewerken. Vandaag eindelijk de eerste inkopen voor de sokkel gedaan. En weer bakken met geld uitgegeven aan fotoafdrukken. Poeh, dure grap zeg.

Ik heb al de hele dag honger maar geen zin om te eten. Gelukkig komt N zo eten, dan heb ik tenminste een reden om te koken.


Lalala.

Achtbaan

Ik hou niet van achtbanen.
Van dat gevoel dat je krijgt
in je maag. Omhoog de zenuwen
die door je lijf gieren en
omlaag de adrenaline die alle emoties
behalve angst verdrukt.

Op de top uitzicht over alles
en iedereen, alsof je met een poppenhuis
speelt. Beneden zie ik alleen
maar het raamwerk van de baan,
gillende mensen en de grond.

Vooral de grijze grond.


Gelukkig is er vaak een grasveld
in de buurt, waar ik ga liggen,
op mijn rug.

De lucht stelt blauw gerust.

Zo

Nou, schrijven schiet daadwerkelijk op, mijn oh-wat-ben-ik-toch-alleen-bui is redelijk verdwenen en morgen is het NYE.

Oja, en ik heb mijn haar geknipt. Ik heb een pony sinds een paar uur. En het is mooi.Oh wat heb ik zin in het moment dat ik de diploma in mijn handen heb. Ik zal zeker een traantje laten. En daarna stiekem een vulgair gebaar naar de universiteit maken.