jw2

(no subject)

de zon schijnt hier gewoon, wist niet dat het mogelijk was :o

& hier mn adres zodat jullie me allemaal kaarten kunnen schrijven 8)

Jacqueline van de Wiel
Raatuse 22/536
51009 Tartu
Estoniaxx
jw2

(no subject)

nog 2 nachtjes slapen en ik ga (weer) weg! ik ben er nog niet helemaal over uit of ik daar blij mee moet zijn maar het wordt zeker gaaf :) ipv lj ga ik waarschijnlijk een waarbenjij.nu bijhouden, link volgt. mocht ik je niet meer spreken, tot over een half jaartje!

jw2

(no subject)

27/08   10:30SK 556AmsterdamStockholm, Arlanda12:30
27/08   14:05SK 748Stockholm, ArlandaTallinn16:05

& dan nog met de bus naar het busstation van Tallinn, van daar met een andere bus naar Tartu (busstation) en uiteindelijk met de taxi naar Raatuse (student residence). Als het goed is komen we daar rond 1900/1930 aan (:
jw2

(no subject)

ik ben mn tentamenweek nog nooit ZO beu geweest. voor mn gevoel gaan alle tentames mis, ik kan me niet concentreren omdat ik al een paar dagen ziekig ben en daar bovenop hebben ze mooi alle hertentames op twee dagen geplanned (5/6 juli), nog geen drie werkdagen nadat de tentamenweek afgelopen is. nou moet ik dus in drie dagen tentames voor misschien wel 4 vakken opnieuw leren, plus mn theorie :\

leve de HU
jw2

(no subject)

Vandaag kregen Carla & ik te horen dat we officieel zijn toegelaten tot de uni in Tartu :D Van 28-31 Augustus hebben ze een intro voor de internationale studenten, nog zo'n 2 maandjes voor we vertrekken dus..
I'm very happy to welcome you at the University of Tartu!

If you have any questions, please do not hesitate to contact.

Kind regards,

Kadri Raudvere
Graduate Assistant for,

Jaanika Haljasmäe
ERASMUS Institutional Coordinator
International Student Office
University of Tartu