?

Log in

Dec. 21st, 2012

Friends only
Hip hip knee knee c'moon baby please me  ----  ADD ME.

Aug. 9th, 2008

Sydän,sydän on ihana bändi, rakastan tätä uutta levyä. :)
Tinke(pomo) oli tänää taas niin huumorimies. Palkkapäivä... 100€kakkosen kolikkoina \m/ onneks loput sain seteleinä.
Mä kuolisin jos palkkapäivä ei olis kerran viikkoon. Maanantaina tulee toivottavasti sit lisätietoa siitä oriveden opistosta.
Jänskättää.

Jun. 28th, 2007

Mali sanoo:
...........................................................................................................
Mali sanoo:
vitun emmi, nyt oon appiukko :'C


terveisin maiju (mun isä).

Apr. 19th, 2007

empäs jaksanu lähteä keilaamaan, joten siivoilin ja tein äidinkielen lopputyötä... Mietin täs et mitä vittua mä nyt teen. Ja kaikki tuntuu menevän kohta paremminpäin. Legioonalaisteatteri hakisi uusia peruskoulun käyneitä näyttelijöitä yksi syy lisää käydä peruskoulu. Voisin kysyä mun mikä tukihenkilösossuonkaan että miten sinne voisi päästä. Se olis jotain kivinta ja siitä saa hyvät valmiudet teatterikorkeakouluun helsinkiin<3 (sori emmi, aijon hakea teakkiin, mutta sinne hakemisessa kestää muutamia vuosia että pääsee sisään, jos pääsee) Mutta päätin että jos legioonalais teatteriin päsen, niin haen aikalisäkoulun jälkeen teakkiin niin kauan kun pääsen tai olen turhan vanha. haluun teakkiin;< joutuisin kyl sit muuttaan helsinkiin, mut enihau. Huomenna Emmille ja meille tulee kivakivaa. tänään harkat ja ää<3 rakastan teatteria, mun elämä emmin ohella :D
mutta nyt pitää painua kouluun että pääsen sen edes jotenkin läpi! trallalllaaaa mää syön tänään ja silleen ja jeee. oon taas ihanalla tuulella. toivottavasti tätä jatkuu ^--^<3

perkele

Niemi on aika dsölfjasdölg :,DDD en kestä enään sekunttiakaan siellä kun siellä tulee hulluks oikeesti DF:SDGLafdhgk. Joo katotaan vaan samoja leffoja eri dubeilla ja kuollaan. äää. Joo... en saa laihtua kuulemma enää yhtää... mäkämäkä.  Oon tänää käyny 2x juoksulenkillä <3 tekee hyvää. Nyt pitäis lähtee oopperaan, mut istun puolalasti koneella puhumas emmin kans..... :D TOIMII. Mutta nyt perse ylös. vkl Mallalle dokaan :3<3 Sit seuraavana kai emmille tai emmi meille <3<3 ikävä jo sitä enkeliä vaikka tänään sen näin... ;< Adios mä meen katsomaan vaatteita itselleni.

perkele

voi nyt saatana. kolmeks viikkoo suljetulle jonka jälkeen niemeen vuodeksi tai puoleksi \m/
mä oon niin pop. ja sillee. et haluun nyt nähdä väkeä ja silleen et tulloo ikävä ;3 ähää. oon niin perseestä että naurattaa :---------D okei angst pois. klubilla oli kivaa. pelattiin teemun porno korteilla. :--D Saan emmalta kans sellaset <3  huomenna mixuun<3 toivottavasti ;S vittu :--D isä tuli kotiin ---> menen ottaan turpaan ja sillee ku kerron ton nekala jutun sillekki... adios amigos.

vähä nauran tälle merkinnälle :---D moi olen angst ja sillee.... öldsgöladsafmgläksd perkele moi :----D

ja omistan tän hymiön ihanalle pitkänenäsiä hymiöitä rakastavalle maijulle <3<3<3
 :-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------D

EDIT// nyt ei vittu enää naurata. Frodo on kai sairas. se vaan uikuttaa ja tärisee eikä suostu lähteen pihalle. miks vitussa tää kaikki paska tulee nyt niskaan. miks vitussa. Toivottavasti Frodo tulee kuntoon pian <3 <3<3 vittu. ää. ei helvetti. mitä mä oon tehny niin pahaa että kaikki paska tulee nyt päälle. vittu ei jaksa.
;E paniikkihan siinä sit iski, mutta vilma piti kädestä. 
aamulla oli psykologi pitkästä aikaa<3 se valitteli neimen tilannetta (13jonossa) sit se ehdotti M1-lähetettä. Oikeastaan se voisi olla ihan ok ratkaisu. En tiedä. aika C8.
Sossu palaveri. Ennen sitä olin ihan paniikissa ja vilma piti kädestä. Palaveri meni päin helvettiä, teki kokoajan mieli heittää tuoli seinään ja lähtee vittuun, mutta olin hiljaa ja kiltisti. Olin loppupäivän koulussa. Nyt himassa ja kohta kapekape^^

aamu

Älysin tänään että aamut ovat päivän parasta kohtaa. (Siis jos menee kouluun kymmeneen) Tänään olen kerinnyt jo juoda teetä viedä koiran lenkille tanssia matolla käydä suihkussa. nyt dataan siihen asti että pitää lähteä psykologille. Oon viime aikoina herännyt aikaseen eilen heräsin jo viideltä eikä se yhtään haitannut. Tänään kuudelta :)

Puhuttiin eilen äitin kanssa ja se varaa mulle ajan neurologille. Joku kallomurtuma tai jotain muuta. (vainis vainis vainis)
Eilen teatteriharkoissa sain sen roolin mitä halusin<3 Haha vedän perseet ja krapula-aamuna angstaan^^

Nyt tuntuu hyvältä. Toivottavasti tunne jatkuisi kun kävelen ovesta ulos, mutta aina iskee se sama. Kävelen yksin bussille. kaikkialla on hiljaista eikä missään kävele ketään. sitten kuulen/näen että joku kävelee takana, mutta ei kävele.

Tekisi vain mieli mennä Frodon kanssa kentälle leikkimään, mutta siellä on niin kylmä, että Frodo hyvä kun suostuu pihalle.
(sisällä ei oikein saa enään leikkiä kun meidän lattiasta on lähteny jo muutama pala irti) Voisimpa ottaa Frodon mukaan kouluun niin olisi turvallista kävellä pysäkille. Frodo on mun varjoansakin typerämpi ritari<3

tuho

eivv. mun sisko sai turpaan. sit mun kaveri sai turpaan. ja mun toinen kaveri sai kans turpaan. :DDDDD huomenna mennään keskustorille 19:00 ____ARMO____ lössillä kähyttään niiden kahden tepun kanssa jotka rupes hakkaan mun siskoa. en edes tunne kaikkia ketkä on tulossa meidän puolelle. pitää varmaan tehdä jotkut nimikyltit tai jotain, et tietää ketä saa hakata ja ketä ei... oih kähy <3 poliiseille hommaa :3
mut tervetuloa tampereen keskustorille 19:00.
hahhaaa. :3 viikon aikana nähnyt
kerran maijun, jankan ja eetun. isovanhemmat 3kertaa ._.;; käyny kaupassa jokapäivä. polttanut noin 3-4tupakkaa päivässä. tanssinu tanssimatolla. kuluttanut (muiden rahoja melkeen 200€ eestä) alisan näin ja epun. irkannu liikaa jopa keskenäni. puhunut yksikseni. siivonnut huoneen 3kertaa. Kirjottanu jotain muistelmia. kuunnellut melkein pelkästään mariskaa. vienyt koiran 3x päivässä lenkille. olen kuollut.
eikä edes vituta :DDD eikä vituttanu sekään et en ollu despan keikalla. oikeestaa AIVAN VITUN SAMA! <3
vois mennä siivoon ->
keittään lisää teetä ->
kirjoittamaan muistelmia ->
mennä harkkoihin/kapeen o.o;; ->
tai nukkumaan ->

Latest Month

December 2012
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Links

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taylor Savvy