?

Log in

No account? Create an account

Apr. 1st, 2008

De nieuwe man in mijn leven <3

Nederland.

Woon nu weer in Nederland, fuck Dublin en achterbakse mensen die je proberen te naaien. Ben hier toch beter af, volgend jaar lekker journalistiek studeren in Tilburg, nu lekker in mijn eigen (paarse) huisje, mijn lieve vriendje weer terug, wat wil je nog meer? Daarop zal ik later antwoord geven als ik er al iets verder mee ben!
Merry Christmas everyone <3

Dec. 21st, 2007

I wanna cut my hair like this, what do you think?
(Yes that's Juliette Lewis from Juliette and the Licks.)

Update...

Sorry voor mijn gebrek aan updates de laatste tijd, mijn leven is raar en gaat ontzettend snel op het moment. Vandaag alweer Sinterklaas... Ik woon sinds eind november in Dublin, wat ontzettend leuk is maar wel druk. Veel uit 's avonds, bandjes kijken. Bandjes als the Hot Sprockets, die ik vorige week zondag ontmoette in Cork en waar ik het direct mee kon vinden. Ze vroegen die zondag of ik vorige week woensdag weer langskwam, zetten me op de gastenlijst zodat we backstage gratis bier konden drinken.

Paypal zoekt mensen in Dublin die zowel Nederlands als Engels spreken, dus ik heb gereageerd op een baan daar en hoop dat ze snel bellen voor een gesprek. Ze betalen ontzettend goed en gezien het feit dat het een Amerikaans bedrijf is, hebben ze ook een zorgverzekering (die ik wel nodig heb, gezien het feit dat ik een schildklierprobleem heb en op de een of andere manier in rare ongelukken terechtkom).

Vrijdag komt er een goede vriend deze kant op, dus dit weekend wordt ook weer druk. :) Wat overigens helemaal niet erg is, ware het niet dat ik een nieuw slaappatroon ontwikkeld heb. Ik slaap tegenwoordig van 7 uur 's ochtends tot een uurtje of 3 in de middag. Ben nooit zo'n ochtendmens geweest, maar zo erg als nu...

Zal voortaan wat vaker updaten!!

Het volledige verhaal begint bij een tripje Ierland en de roodharige chick op de foto genaamd Michaela. Ze speelde de vrijdag voor Halloween in de Rocky Horror Picture Show. Nouja, de musical versie ervan. Gezien het feit dat het de "Rocky Horror Picture Show - Halloween Extravaganza" heette, moesten alle gasten ook verkleed komen. Dus Jantientje werd door Michaela opgedragen om een corset, stockings en jarretels te dragen. Zo gezegd, zo gedaan.

Jantientje ging die vrijdagavond met Jason en Mark (vriendje van Michaela) naar de Rocky Horror, leerde nog meer mensen kennen. Aan het einde van de show was ze dronken omdat alle Ieren maar bier voor haar bleven kopen, en toen Michaela weer onder de mensen was bij de afterparty, werden deze foto's gemaakt...

Sep. 17th, 2007

Dit weekend was echt supergaaf. Ik wil meer weekenden als deze! Hier zijn 2 filmpjes van de 2 gasten waar ik bijna mijn hele weekend mee heb doorgebracht, al skatend en foto's makend...

Bart


Douglas

Radio

Lol, ik was net op 3FM in de Freaknacht met mijn webcam op tv en met Michiel en Ancilla aan de telefoon... Hahahahahahahhaa echt zo grappig.


Maar nu krijg ik een Met-Michiel-In-Bad-Eend <3

Latest Month

April 2008
S M T W T F S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow