?

Log in

No account? Create an account
Jaana
20 September 2010 @ 02:13 pm
Tunnen itseni syksyn lehdeksi, joka roikkuu viimeisin voimin vielä oksassa ja tietää tippuvansa millä hetkellä tahansa.
Niin kesä vaihtui syksyyn.
 
 
Jaana
02 March 2010 @ 04:54 pm
Stressikuumetta. Stressaa tuo opinnäytetyön teko nyt aivan jumalattomasti. Tyhmä ku ei oo voinu aikasemmin alkaa tekeen eteenpäin. Noh. Onneksi ei voi syyttää ketään muuta ku ittiä.
Käytännönosuudesta ei ole tietoakaan, että millon tai millanen.
Ja tässä kohtaan täytyy aina yrittää kerätä ittesä kasaan. "Asia kerrallaan, kyllä sä saat sen tehtyä"
Sitte oon miettiny että no ehinhän mä tehä tän vaikka ens syksyksiki jos en vaikka nyt sais tätä tehtyä. Jes, olispa siistiä. Hävettäs. Kuitenki se 8kk ois ollu aikaa tehä. Ja mitä, minä jätän viimeselle 2:lle viikolle :DDDDDD lol.

Ahistaa niin hulluna. Puuh. Mutta siltikää saa mitään tehtyä. Miksi se tuntuuki niin vastenmieliseltä.

Jepjep.
 
 
Current Mood: stressed.kääk
Current Music: Akma - Trinity
 
 
Jaana
Oon nukkunu viimeset kolme yötä tosi huonosti. Heräilen aamuyöstä, tunti - pari ennen kuin kello soi, enkä siinä välissä saa edes kunnolla enää unta.

Nään unta kuolleista vauvoista, maanjäristyksistä, "leikkuri"roboteista jotka osoittautuvat tappajaroboteiksi, sortuvista taloista oma kämppä mukaan lukien.
Toissa yönä minulle annettiin keskosvauva suojeltavakseni ja laitoin sen vyölaukun taskuun. Ja olin shoppailemassa Espoossa.

Iltaisin taas kastelen tyynyni, enkä ihan varmasti edes tiedä miksi. Ikävä ja väsymys. Kun ei saa kunnolla nukuttua, eikä malta mennä heti Salattujen elämien jälkeen nukkumaan että tulisi tarpeeksi nukuttuja tunteja. Enkä malta myöskään nukkua päiväunia.
Ehkä alan tästälähin joko ottaan päiväunia tai meneen heti Salattujen jälkeen nukkumaan.
 
 
Current Mood: tired.puuh
Current Music: Pariisin Kevät - Pikku Huopalahti
 
 
Jaana
Siitä on kuukausi ja 2 viikkoa. Eikö tämä vittu vois jo alkaa olla ohi ja helpottaa! Ei tämä enää päivittäistä ole, mutta ehkä joka kolmas päiväistä ja seki on ihan tarpeeksi vituttavaa.
Olisi vain niin, ettei välitä. Ei kertakaikkiaan välittäis mistään mikä edes sivuuttaa sitä.
Mutta eihän se niin helppoa voi olla, herranjumala, liian helppoahan tämä elämä muutenki sitten olis.

Ahdistaa aivan julmetusti kun tietää että ehkä 2 kuukauden päästä pitäis olla opinnäytetyö tehtynä ja mulla ei ole edes kunnollista alkua. Imekää mulukkua VITTU!

Viideksi töihin. Saispa vaan olla kämpillä. Mököttää ja möllöttää. Sehän se olis. Piristävää.
Töissä sentään on Laura ja Aino. Niin ja Janne <33 :D ahihihahah. Hevari-Janne THE kokki, jonka hiuksia käyn pörröttään ja tökkimässä kylkiin ku tiedän että se inhoaa sitä :P

Kauhia nuha ja kurkku kipiä. Toivon että tulis kuumeki. Tuletultuletuletule!

On vain erittäin alavireistä.
Vaikka tämä uusi harrastus kuntonyrkkeily onkin aivan julmetun hienoa ja se on niin piristävää, mutta sekin piristys tuntuu vain reenien jälkeen.
Ja vittu tämä työharjottelujakso ei nyt hirviästi taas auta tähän olotilaan, kait. En tiiä mikä vaikuttais. Tai mitkä kaikki tekijät saa mulle tämmösen olon. Tiedän vain että nyt ei ole ihan paras mahdollinen olotila.
 
 
Current Location: Allitie 12 A, 90150 Oulu
Current Mood: blah.jaahas
 
 
Jaana
11 January 2010 @ 01:03 am
Huomenna alkaa rutiini.

Herätys 0520.
Töihin 0620.
Töissä 0700-1430.
Sitten kämpille, siivousta, lenkkeilyä, hiihtoa, nyrkkeilyä, telkkaria, ruuanlaittoa, makoilua.
Nukkumaan 2100-2400 välisenä aikana ja sama jatkuu 5 viikkoa.

Enkä sitten enää itke. I will keep running up that hill.
 
 
Current Location: Allitie 12 A, 90150 Oulu
Current Mood: sad.uh
Current Music: Placebo
 
 
 
Jaana
05 January 2010 @ 09:24 pm
Tänään heräsin klo.17:29. Se mun valvottuyö ei siis auttanut mihinkään asiaan mitenkään. Pelasin neljään asti Simsiä, enkä meinannu sittenkää saaha vielä unta. Mikä mua vaivaa?

Ja nyt kuuntelen Lady Gagaa. Mikä mussa on vikana.
:D

Mieli ei ole ollenkaan asennoitunut siihen että torstaina alkaa taas koulu. Vaan siihen, että kohta oon Oulussa ja tiedossa on rankka viikonloppu. Melko kostea sellainen.

PMMP - Kesäkaveri ja Lautturi, Chisu - Baden-bade, The Sounds - No one sleeps when I'm awake, Antti Tuisku - Juuret (on muuten hieno, eikö ookki :]), Haloo Helsinki - Ei Erika pääse taivaaseen, Happoradio - Puhu äänellä jonka kuulen, niin ne on boikotissa nyt jonkin aikaa.

I know it doesn't make any sense.
 
 
Current Location: Utajärvi
Current Mood: okay.just fine
 
 
Jaana
04 January 2010 @ 04:20 pm
Minä sanoin kesän hälvetessä, että pelkään syksyä.
Pelkoni oli aiheellinen.

Ensin on suru, sitten katkeruus.
Tuleeko sitten vielä uudestaan suru ja haikeus, ja vasta sitten on kuivilla.
Senkin jälkeen tulee vielä haikeus, mutta se on sitten erilaista. Iloista haikeutta.
Että miettii hymyssä suin "Voi niitä aikoja".

Odotan sitä päivää, kun olen sitä mieltä että juuri näin on hyvä.
Ja nautin siitä. Vielä en osaa.
4.1. klo.04:32


Viime yö meni valvoessa. Juuri kun Hello Kitty olisi alkanut klo.8:35 niin nukahdin. Heräsin tunnin välein ja lopulta nousin puoli yhdeltä.
Ei väsytä.

Tuntuu vahvemmalta. Hyvä Jaana :)
 
 
Current Location: Utajärvi
Current Mood: okay.i'm fine
Current Music: Jippu
 
 
Jaana
31 December 2009 @ 09:30 pm
Mietin tänään:"Voisin olla sinun tukena ja lohduttaa" ja kyynel tuli silmänurkasta. Lähetin suruvalitteluviestin, mutta siinäpä se oli.

Menin eilen kotiin tultua ja saunottua Teijan ja sen kavereiden mökkibileisiin. Olin niinku kuskina. Ihan kohtuu jees vaikka olinkin kuskina. Katselin vaan sitä poikavoittoista juopunutta ihmisjoukkoa ja tuumasin että "Pikkupojista on kasvanut melko hyvännäköisiä nuoria miehiä ;)" ja mukavia! thihi.

Käytiin hiihtämässä tänään Teijan kanssa! Kikatututti aivan julmetusti kun oli unohtunut kuinka tuollaiset monot ja siteet saadaan toisiinsa kiinni :D ja ensimmäinen mäki, kun meinasi tasapaino pettää. Hihi. Se on rankkaa. Mutta niin kivaa! Nautin aivan hirveästi! Vaikka jalkoihin sattui jo ensimmäisten 5 minuutin jälkeen. Levähdeltiin melko paljon, ja melkein hävetti että on päästänyt kuntonsa niin huonoksi.
Muisteltiin siinä, että kun yleensä kun lähdettiin hiihtään, niin käytiin VÄHINTÄÄN 6 km:n reissu ja sitten kun oli aikaa niin hiihdettiin tuntikausia, 10-13km oli sellainen perusreissu nuille pidemmille lenkeille, tai ehkä jopa enemmän. Ja parhaimmillaan hiihdin 2 kertaa päivässä!
Kyllä tämä tästä, alan käymään hiihtämässä ja siellä potkunyrkkeilyssä! Kyllä minä ensi talvena hiihdän 10 km ja helposti :)

Tulin juuri saunasta ja ajattelin seuraavaksi mennä tekemään jonkinnäköistä rinkkiä itselle. 11 jälkeen ammutaan raketit ja syödään nakkeja ja perunasalaattia. Sitten voi olla että vahingossa taas menen Marioniin x) No, katsoo nyt.

Toivon, että tuleva vuosi on yhtä onnekas kuin mennytkin vuosi.
Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa menneestä vuodesta, ei todellakaan :) tietenkin seurustelun päättyminen oli tympeää, ja tuntuu edelleen tympeältä, mutta kyllä vuoden aikana tapahtui niin paljon kaikkea uutta ja kivaa, ettei edes tuo vastoinkäyminen kumoa kaikkia sitä kivaa :) Jaana on taas vaihteeksi niin mielissään ja innossaan että EI SETTI! :DD Tihtih.
Mennyt vuosi oli hyvää settiä.

:D
 
 
Current Location: Utajärvi
Current Mood: happy.iloinen
Current Music: Katatonia - Leaders
 
 
Jaana
30 December 2009 @ 06:18 pm
Tulin eilen Ouluun. Isi ja Teija toi ku mulla oli klo.17 töitä.
Ennen töihin menoa käytiin ostaan mulle uudet sukset monot ja sauvat <3 Kiitos Isi. Maksoi aivan julmetusti.
Mutta nyt tänään kun lähden kotiin (koska minulla ei olekaan tänään töitä niinkuin piti) niin pääsen heti huomenna testaamaan uusia suksia <3 ehkäpä jopa Rokualle! Hii!

NIIN! Teijalle syntyy viimestään perjantaina kummilapsi <33 oivoi <33 :') toivottavasti he pääsevät kotiutumaan ennen loppiaista että pääsisin tervehtimään uutta tulokasta heti :') <3 alkoi itkettämään, hihi :>

Tuntuu että en mahdu samaan kaupunkiin. Mitä pidempi tiedostettu etäisyys, sen parempi olla.

Katatonia. Kuulin eilen YleX:ltä Katatonian biisin. Oonhan mä bändistä kuullut, mutta en sen musiikkia. Ja uuh <3 onneksi on Spotify :) *kiitos Tuomas ja Laura <3*

Seitsemän bussilla olis tarkotus mennä keskustaan, käyä ostaan Harmajan keikalle lippu ja sitte kävellä asemalle. Klo.20:19 lähtee juna Utajärvelle ja meen siihen. *tulee kiire!*

Hihi, ja nukuin tänään puoli viiteen :D
 
 
Current Location: Allitie 12 A, 90150 Oulu
Current Mood: okay.i'm fine
Current Music: Katatonia - Increase
 
 
Jaana
25 December 2009 @ 05:31 am
Heräsin jo klo.9. Teija herätti ja mentiin alas katsomaan suuresta uudesta telkkarista Helinä Keijua. Mietin vain, miten keijut on niin seksikkäitä.

Yhden aikaan syötiin joululounas. Nammanmm! Lipeäkalaa, kinkkua, graavisavulohta (??), laatikoita, äitin tekemää leipää NAMMNAMM. Ja vatsa ehdottoman täyteen.
Punaviiniä ja NAM sekin. Casillero del Diablo Cabernet savingon, Chile.

En pysty syömään suklaata enää niinkuin ennen! :O En pysty! Alkaa äklöttään kolmannen jälkeen kun ennen ei tehnyt tiukkaa syödä yksinään sitä yhtä kerrosta siitä :D

Nukuin päiväunetkin. Ilkka kävi. Isi oli joulupukkina. Käytiin Kurttilassa katsomassa iloisia lapsia, lelumerta ja joulumieltä <3
Katsottiin uudesta suuresta telkkarista Karhuveljeni Koda ja juotiin viintä, syötiin suklaata ja juustoja NAM. Vietiin haudoille kynttilät + Kössin ja Karon haudoille tietenkin.
Katsoin isin kanssa telkkaria <3
Joulusauna ja VIIMEIN lahjojen jakaminen.
Sain: Kiroileva Siili -petivaatesetin, Hello Kitty -seinäkalenterin, Muumi dvd:n (!!!), Hackmanin kakkulapion, Twilight Uusikuu -kirjan, sukkia, hiustyypilleni sopivat shampoot ja hoitoaineet :), Herbina kasvojenhoito tuotteita - mansikan tuoksusia! :] karkkia, rahaa, hiuspyyhehommelin, kuivahedelmäkorin...! :)

Sitten syötiin iltapalaa NOMNOM ja juotiin kahvilikööriä NAMNAM.

Syönnin päälle katsottiin Teijan kanssa vielä Barbien Joulutarina leffa. Tihtihtih <3 On ne ihan viihdyttäviä.

Nyt otan kirjan käteen ja alan unelmoimaan unelmarinssistä, unelmavampyyristä, haavemaailmasta ja kaikesta siitä mitä oikeasti ei ole olemassa. Lukemaan unelmarepliikkejä joita ei ikinä kukkaan sano oikiasti kellekään oikiassa maailmassa (Twilight)
Sitäpaitsi ois vain erittäin huvittavaa jos joku sanois tosissaan "En voi elää maailmassa jossa sinua ei olisi. Menetkö kanssani naimisiin"
:----------------D
 
 
Current Location: Utajärvi
Current Music: PMMP - Joku raja